Riittämättömyydestä

Kolme kuukautta on ihmisen elämässä melko lyhyt aika. Kuitenkin sellaisessakin ajassa voi saada pienessä ihmiselossa aikaa isojakin muutoksia. Siitä on pian jo kolme kuukautta, kun aloitin kuntoprojektini. Tähän kolmeen kuukauteen on mahtunut varmaankin enemmän hyviä salitreenejä kuin koko elämääni muuten. Mutta onko se tarpeeksi?

L1554_L1562

Kuva David Collection / Thomas Broumand 

Kaikesta voi kiittää Jussia. Okei, Jussi on ainoastaan kerran viikossa vienyt minut salille ja en siis nuku Jussin kainalossa öitäni eikä Jussin ole tarvinnut perään soitella, että missä viivyn salilta – joten kai tässä saa ihan itsestäänkin olla ylpeä, kun on saanut ne viisi tai ainakin neljä treeniä aikaiseksi per viikko

Lopputestit ovat jo kahden viikon päästä. Tiedän, että kuntoni on kehittynyt monipuolisesti, mutta minulla on kuitenkin kauhean riittämätön olo. Kaikki kysymykset kaikilta elämänalueilta pyörii päässä – olenko tarpeeksi vahva, olenko tarpeeksi tikissä, olenko tarpeeksi aktiivinen töissä, olenko tarpeeksi hyvä tyttöystävä, olenko tarpeeksi hyvä ystävä, olenko syönyt tarpeeksi, olenko muistanut soittaa mummoille, olenko muistanut tarpeeksi kertoa ihmisilleni kuinka rakkaita he ovat, onko kuntoni kehittynyt tarpeeksi?

Kuka sen sitten päättää, mikä on tarpeeksi? Kuntotestiini on merkattu tavoitteet ja tiedän ne hyvin. Osa tavoitteista täytyy varmaankin kevyesti, mutta jotkut tuntuvat vielä aivan mahdottomilta. Tiedän myös, etten ehdi treenata tarpeeksi ennen kahden viikon päästä olevaa kuntotestiä. Mutta Jussikin sen sanoi – first things first.

Taikaiskua odotellessa,

Anne

Avainsanat: , , , ,

Anne Teräväinen

Anne Teräväinen

Anne on 27-vuotias markkinoinnin ammattilainen, joka treenaa Fitlandian opeilla kohti parempaa kuntoa.

Kommentit (2)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

  • Elina

    No ainaskin oot ollut ihana ystävä! <3 ja oot ehtinyt tehä PALJON muutakin kuin treenaan, joka toki erittäin tärkeää sekin!
    Pusipusi ja läiskismäiskis! Tsemppiä JA HEI TÄSTÄHÄN SE VASTA ALKAA! Miel mitä kaikkee oot oppinu! ;)

    Vastaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *