Ruskasta naatiskelua

Matka kohti EM-kisoja alkaa huomenna. Wienin kisojen jälkeen tässä on vain palauteltu, herkistelty ja muutama kova treeni saatiin ohjelmaan mahdutettua. Ihan hyvältä kunto vaikuttaa; Poikien kanssa ajetuista lenkeistä päätellen. Tytöt EM-kisoissa ajavat kuitenkin lujaa joten nöyrin mielin mennään hakemaan kaikki mitä irtoaa. Rata on ainakin ominaisuuksiltaan reilusti nopeampi ajettava kuin Wien, joten erityisesti Teamsprintin aikaan odotan parannusta.

Tällä viikolla aurinko on hellinyt luontoa ja ulkoilijan mieltä. Sateiset päivät tuossa viikko sitten saivat ruskankin näyttämään harmaalta mutta nyt ne ovat taas kirkkaan keltaisia.

syksyä

Kavereiden kanssa ajelu pitkin latupohjia ja hiekkateitä on toiminut valmistavana harjoitusmuotona ratakisoihin. Syksyn auringosta ja raikkaasta kelistä on nautiskeltu niin että eiköhän sitä taas viikon ajele sisätiloissa ihan mielelläänkin.

Kisareissuun pakkaaminen on aina yhtä ratkiriemukasta hommaa. Pitää miettiä niin monta asiaa mitä voi sattua ja mitä silloin tarvitaan, sitten kun kuljetettavat kilot tulevat vastaan, karsitaan että mitä noista voi sattua tapauksista on epätodennäköisintä, eli mihin ei ihan välttämätöntä ole varautua.

Tästä se lähtee, todennäköisesti viimoinen kisareissu tälle vuoden..

Pia Pensaari

Pia Pensaari

Kirjoittaja on naispyöräilijä, joka on voittanut yli 20 SM-mitalia ja omistaa kautta aikojen Suomen 2. nopeimman ajan 3km takaa-ajossa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *