Ruskauinnit

Viikonlopun kisat meni aivan yli odotusten! Olin ajatellut että kovan treeniviikon jälkeen kroppa olisi väsynyt ja tunne vedessä olisi raskas. Maanantaina uin niin kovan treenin, että väsytti vielä keskiviikkona. Torstaina oli taas kova treeni, mutta siitä palauduin yllättävän nopeasti. Jo perjantaina tunsin altaassa, että saattais lähetä ihan hyvin kisoissa.

Heräsin lauantai aamuna  ja olin jotenkin erityisen hyvällä tuulella. Laitoin musiikkia soimaan ja nautin kisapäivä fiiliksestä. Oli ihan mahtava jammaillen valmistella aamupalaa. Kun heti aamusta sai tällaisen fiiliksen päälle niin eihän ne kisat voi muuta kun mennä hyvin.

Yhteensä minulla oli 5 starttia kisoissa. 50m vapaauintia, 100m vapaauintia, 200m vapaauintia, 100m sekauintia sekä 50m rintauintia. Lähes kaikissa lajeissa pääsin lähelle niitä aikoja mitä yleensä uin pääkisoissa kun ollaan haettu kuntohuippua. Voitin kisoista parhaimman naisuimari palkinnon. Itsellekin on ihan mysteeri mistä tämä kisakunto on löytynyt keskellä kovaa treenijaksoa. Mutta nyt on kyllä todella luottavainen fiilis EM-kisarajan suhteen. Kuukausi on vielä aikaa GP-kisoihin ja silloin on näytön paikka! Peukut pystyyn ihmiset!

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/10981753/?claim=qx25rmyw3bs”>Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Avainsanat: ,

Linda Laihorinne

Linda Laihorinne

Kirjoittaja on 29-vuotias kilpauimari, joka edelleen pistää nuoremmat kilpasiskot koville. Linda on kokenut arvokisakävijä, EM-kisoihin hän on osallistunut yhteensä 6 kertaa. Yhdet MM-kilpailut hän on myös nähnyt kisa-altaan puolelta. SM-kisa-altaasta reppuun on kertynyt lukuisia mestaruuksia sekä iso kasa himmeimpiä mitaleja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *