Samuli Mansikan muisto-wod 9.5.2015

samulimansikka_wod

Arvoisat lukijat, ihan ensimmäiseksi mitä suurimmat pahoittelut radiohiljaisuudesta: työpaljous on ollut viime aikoina ollut sellainen, etten ole koneelta istumiselta ja tekstin naputtelulta paljon ehtinyt istua koneella naputtelemassa tekstiä. Sen sijaan olen vähäiset vapaa-ajan hetket tuhlannut pääasiassa salilla, koska hey, that’s what I do. Paitsi mitä nyt olen välillä käynyt uimassa ja vähän myös pelannut puistofudista.

Nyt kuitenkin lyhyt mutta tärkeä tiedotus. Mikäli lukijoiden joukossa on vuorikiipeilijöitä, varmasti huomasittekin, että alkuvuonna Annapurnan vuorella Nepalissa menehtyi kiipeilyonnettomuudessa eräs Suomen menestyneimmistä vuorikiipeilijöistä, Samuli Mansikka.

Itse en ole koskaan erityisesti seurannut vuorikiipeilyä, mutta sen sijaan tunsin Samulin crossfittaajana. Reissujensa välillä salillamme Herttoniemessä treenaannut Samuli oli aina hyväntuulinen ja kannustava treenikaveri, jonka kanssa oli mukava jutella niin treeniasioista kuin muista maailman tapahtumista. En tuntenut Samulia erityisen hyvin, mutta tunnelma salillamme oli todella haikea menetyksen johdosta. Niinpä ajankohtaiseksi tuli tehdä Samulin muistoksi eräänlainen sankariwodi. Oman salimme lisäksi myös muut Suomen CF-salit on haastettu mukaan tekemään Samulin muistowodi huomenna lauantaina 9.5.2015.

Treenaamisen lisäksi kannustamme lahjoittamaan Plan Suomi säätiön kautta muutaman roposen Nepaliin. Samulin muistolahjoituksen tuotto ohjautuu Nepaliin lasten terveyden ja koulutuksen hyväksi. Eritoten taannoisen maanjäristyksen vuoksi avun tarve on maassa todella suuri. Täältä lisää tietoa muistowodista ja lahjoituskanavasta.

Itse olen harmikseni viikonlopun reissussa, joten en pääse tekemään wodia omalla salilla. Onneksi kuitenkin CrossFit Lappeenranta on ilmoittanut olevansa mukana muistowodissa, joten taidan käydä tekemässä jumpan siellä. On muutenkin aika mieltälämmittävää, miten suomalainen CF-yhteisö on lähtenyt mukaan niin tähän kuin esimerkiksi Hyvinkään ammuskelussa pahasti loukkaantuneen Heidin herowodiin viime toukokuussa.

Wod on esillä ylläolevassa kuvassa, mutta mikäli kuva ei jostain syystä näy, on treeni siis seuraavanlainen:

8 rounds:

10 mountain climbers (each leg)

10 toes to bar

10 weighted box step ups

+ finisher:

9 wall climbs

1 rope climb

 

Luvassa on siis paljon kaikenlaista kiipeilyä, kuten luonnollisesti Samulin harrastuneisuuten sopi. Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu.

Avainsanat: , , , ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *