Sinfoniaa Ludvig van Beethovenin parissa

Tänään koulun tarjoama 15 euron lippu ”Jumala valepuvussa” ja Ludvig van Beethovenin sinfonia numero 5 c-molli- sinfoniakonserttiin ei ollut edes huono. SInfoniaa oli oikein ilo kuunnella, kun en ennen ole kuullut kyseistä musiikkia livenä. Parasta koko sinfoniassa oli kuitenkin ne karkit, mitä jouduin huivin alla peittelemään mahdollisten sanktioiden takia. (Karkit=toinen pahe)

Harjoituksena tänään tein yhdistelmäharjoituksen, mikä koostui pyöräilystä ja juoksusta. Ensin ajoin 1,5h pyörällä ja 0,5h juoksua päälle. Päivän saldoksi kertyi vaivaiset kaksi tuntia, koska päivän uintiharjoitus jäi väliin. Harjoitus jäi väliin, koska jouduimme koulussa täyttämään terveyskysely-lomakkeen, mikä kesti 40 minuuttia, joten en viitsinyt 40 minuutiksi enää mennä uimaan. Laiska.

Huomenna taas Turkuun, ja Kone-Pekkaan näytille polkemaan rullilla. Nyt on hyvät mahikset näyttää, miten saan paidan pois rullien vauhdissa.;D

Avainsanat:

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *