Sopimus

Offseason on osaltani nyt ohi. Tuli käytyä uimassa, juoksemassa ja maastopyöräilemässä. Osallistuin myös ihan hullulle Mammuttimarssille. Mammuttimarssissa haettiin metsästä 23 rastia maastopyörillä suunnistaen. Kyseisen ”kilpailun”  startti oli klo 21 ja jatkui seuraavan päivän aamupäivään.. Kilometrejä tuli noin 190km. Jälkeenpäin ajatellen aivan hullu ajatus ja tällä hetkellä en ainakaan vuoteen ole osallistumasta samanlaiseen tapahtumaan.. Kävin myös kuuden päiän pikavisiitillä Sveitsissä. Siellä tuli patikoitua ja nautittua maisemista..

Sain myös luvan julkaista seuraavan uutisen. Aallekirjoitin noin kuukausi sitten ensimmäisen ammattilaissopimukseni naisten Bigla cycling team talliin. Aikaisemmin en asiasta ole voinut kertoa, koska tiimillä oli vielä allekirjoittamatta olevia sopimuksia. Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta, koska sen eteen on tehty töitä. Katseeni ovatkin tiukasti kohti kautta 2014.

Kauden alussa en olisi uskonut, että kauden lopussa osallistun MM-kisoihin tai allekirjoittaisin ammattilaissopimuksen. Haaveet voivat kuitenkin joskus toteutua ja nyt työ ja aherrus palkittiin. Tietysti tiedän, että nyt vasta työt alkavat toden teolla. Toivottavasti pysyn terveenä ja saan ehjän harjoituskauden, jotta voin antaa kaikkeni tulevalle kaudelle.

Tulevat viisi viikkoa tulevat kuitenkin olemaan osaltani kiireisiä, kun yritän yhdistää työharjoittelun, koulun ja treenaamisen jotenkin keskenään. Iltatyöskentely auttaa jossain määrin siinä, että aamulla on aikaa käydä treenaamassa. Tavoitteena on kerätä 17 opintopistettä, jotta pääsen edes vähän eteenpäin opinnoissani.

Avainsanat: , ,

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (3)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

 • Terhi Martikainen

  Ihan mahtava tuo sopimusuutinen. Kaksi isoa onnitteluhalausta Tampereelta :)
  Pieni kateus tässä tosin iskee, kun pääset sitten varmaan jatkossa nauttimaan Sveitsin maisemista usein – minä kun en olisi sieltä nyt meidän loman jälkeen tahtonut ollenkaan lähteä pois!

  Vastaa
 • Jyrki T

  Hienoa Lotta! Aivan upeeta! Olet hyvä esimerkki muille, kuinka olet tehnyt määrätietoisesti hyvää työtä pyöräilyurasi eteen ja nyt se alkaa tuottamaan hedelmää! Ei muuta kuin sadonkorjuuseen sitten vaan tulevina vuosina! Tsemppiä! Ja vielä onnitelut! :-)

  Vastaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *