Supi suomalainen.

Tänään, päivällä, olen harrastanut aitoa suomalaista keksintöä. Päätin, että isken sauvat käteeni ja lähden sauvakävelemään! Ihan täydelliseksi suomalaiseksi en kuitenkaan ruvennut, joten jätin lenkkimakkarat syömättä! Koko matkaa en kuitenkaan vain kävellyt, vaan juoksin noin puolet matkasta. Juoksun ja kävelyn välimuotona voin käyttää hölköttelemistä, eli hölköttelin noin kaksi tuntia. Peppu meni aika jumiin kovasta pyllyn pyörityksestä tai sitten en osaa sauvakävellä? Ylämäissä tuntui, että olisi hiihtänyt, joten yläkroppa pääsi myös töihin. Aamulla kävin uimassa, uin 4,3 kilometriä.

Lenkin jälkeen en näytä hehkeältä.

Eilen pidin rennon päivän. Kävin heti koulun jälkeen ajamassa 1,5 tuntia maantiellä. Keskinopeus oli 25km/h, eli hissun kissun olen hiipinyt Kullaan lenkkiä. Kävin myös hieronnassa ja sisäreidet oli taas mukavan jumissa. Nipisti. Huomenna tiedossa pitkää lenkkiä, jos kopille ilmestyy porukkaa, muuta jos sinne ei tule ketään niin menen takaisin kotiin. Sen kun näkis.

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *