Swim for your life

Hei kaikki!!

Uintikausi on alkanut jo tovi sitten ja treeni on täydessä vauhdissa. Pääkisat tänä vuonna on lyhyenradan EM-kisat joulukuussa, Tanskassa. Kisoihin pääsee, kun alittaa aikarajat. Minun tarkoitus on alittaa aikarajan Oulussa GP kisoissa. Ja tällä hetkellä treenaan kovasti näitä kisoja varten. Se tarkoittaa kovia treenejä altaassa ja salilla. Tällaisen treenijakson aikana olo on aika zombiemainen. Väsyttää ihan törkeän paljon ja tuntuu että aivot käy puoliteholla. Mutta sen kestää kun tietää, että kisoissa kulkee, kun nyt vaan jaksaa tehdä asiat kunnolla, vaikka vähän väsyttää. Toivottavasti kaikki muut ihmiset mun ympärillä kestää tän mun zombiemaisuuden myös. :)

Treeneissä ollaan jaksotettu harjoittelu niin, että 2 viikkoa harjoitellaan kovaa ja yksi viikko on selvästi palauttava viikko, jolloin treenimäärä ja teho laskee reippaasti. Tämä on toiminut todella hyvin. En ole ollut sairaana pitkään aikaan ja luulen, että tämä (tietenkin ravinnolla on myös suuri vaikutus) on yksi syy siihen. Maltan ihan oikeasti ottaa iisimmin, kun on palautava viikko, ja annnan rauhassa kehon palautua kovasta jaksosta. Myös henkisesti on ihana tietää, että 2 viikkoa rääkkiä seuraa aina helpompi jakso. Silloin jaksaa myös vetää kunnolla ne kovat treenit.

Tänä viikonloppuna on kaiken lisäksi kisat. Tulosten kannalta ei ole ehkä paras sijoittaa kilpailut keskelle kovaa jaksoa, mutta kisatilanne on erinomainen treeni. Tulee ainakin vedettyä ihan täysillä ja samalla tulee treenattu kaikkia teknisiä osioita, kuten kännöksiä ja startteja ihan oikeassa tilanteessa. Lisää kisoista myöhemmin! Tervetuloa seuraamaan mun blogia :)

Aiempia blogijuttujani voi lukea täältä.

Avainsanat: , ,

Linda Laihorinne

Linda Laihorinne

Kirjoittaja on 29-vuotias kilpauimari, joka edelleen pistää nuoremmat kilpasiskot koville. Linda on kokenut arvokisakävijä, EM-kisoihin hän on osallistunut yhteensä 6 kertaa. Yhdet MM-kilpailut hän on myös nähnyt kisa-altaan puolelta. SM-kisa-altaasta reppuun on kertynyt lukuisia mestaruuksia sekä iso kasa himmeimpiä mitaleja.

Kommentit (1)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *