Talvilomatunnelmissa.

Loma se alkaa olla jo kohta puolivälissä (KÄÄK!) ja on ollut huippua. Erityisen hauskaa on ollut se, ettei ole ollut mitään ns. stressiä treenailusta. Loma alkoi SM-hiihdoilla ja on päättymässä 90km koitokseen Saami Ski Racessa lauantaina, joten tällä viikolla ei oikein edes kannata treenailla hulluna, vaikka aikaa olisikin. Siispä näiden päivien päätarkoituksena onkin ollut viettää aikaa kahden pikkuisen kanssa, joista molemmat tosin ovat kipeinä. Piirrettyjä on siis tullut katseltua vanhemman painoksen kanssa ja potallakäymistä on treenattu nuoremman kanssa ahkerasti. Pääasia tietysti, että on kerrankin aikaa vain olla yhdessä ja puuhastella asioita, kun ehdimme viettää Kuopiossa aikaa yhtä yötä pidempään.

Perjantain kisojen jälkeen kävin pikavisiitillä Vuokatissa, Vuokattihiihdon turistina upean aurinkoisessa säässä. Kävin hiihtelemässä oman auringosta ja Vuokatin maisemista nautiskelu lenkkini kisaturisteilu- ja huoltotyttötoimien ohessa ns. alamaaston laduilla. Mäet olivat pienentyneet sitten viime näkemän, mutta yhtä hienoa oli silti.

Vuokattihiihdossa turistina lauantaina.

Vuokattihiihdossa turistina lauantaina.

Kuopiossa ollessa on tullut lenkitettyä koiraa upeissa Saaristokaupungin maisemissa. Harmillista kyllä, Kuopiossa ei ole yhtään Tamperetta enempää lunta, mutta kyllähän tässä vielä jäässä olevaa Kallavettä katsellessa mieli lepää ja hupsua villakoiraa ulkoiluttaessa ehtii nollata kaikki talven rasitukset pään sisältä. Ja koska minulla ei koskaan (vielä) ole ollut omaa koiraa, otan kaiken ilon irti koirallisessa paikassa kyläilystä ja otan itselleni kaikki koiran pissitysvuorot.

Koiralenkkeilyä kolmesti päivässä Saaristokaupungin rantamaisemissa.

Koiralenkkeilyä kolmesti päivässä Saaristokaupungin rantamaisemissa.

Parhaita pikkuihmisiä en kuvin esittele täällä blogissa – varsinkin kun kyse on toisten lapsista, mutta sen verran touhusta on pakko mainita, että alla olevaa linkkiä klikkaamalla aukeaa viime päivien soundtrack (varoitus tarttuvasta dingding -menosta). Klikatkaa video käyntiin ja kuvitelkaa samalla puolitoista vuotias pukeutuneena hiihtopipoon ja -visiiriin tanssimassa innolla musiikin tahtiin isoveljen hihkuessa ja tanssiessa vieressä. Semmoista meillä on täällä ollut – eli mahdottoman hienoa lomatunnelmaa! :)

YLVIS – THE FOX (What Does The Fox Say?)

Avainsanat: , , ,

Terhi Martikainen

Terhi Martikainen

Kirjoittaja on triathlonisti, moninkertainen pyöräilyn SM-mitalisti ja urheilukaupan ammattilainen.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *