Täydellisiä lomapäiviä

Käytiin välillä kotona Oulussa neljä päivää ja nyt tultiin alkuviikosta taas takaisin mökille. Viime sunnuntaina oli yksi täydellisimmistä lomapäivistä.

– Rauhallinen herätys ja aamupala kotona
– Aamupäivällä juoksukoordinaatioita ja 4x1000m juoksu Raatin stadionilla, 4min palautuksella. Oltiin täällä koko perhe ja pojatkin juoksivat huikean hienosti kaikki juoksut. Mukana oli myös treenikavereita salilta, aurinko paistoi ja juoksu kulki.
– Juoksujen jälkeen mentiin uimaan viereiseen Raatin uimahalliin. Kevyttä palauttavaa uintia muutama sata metriä ja sitten vain lasten altaassa lillumista. Sauna ja kylmä suihku.
– Syötiin ravintolassa riisiä ja härkäruukku.
– Kotiin päiväunille
– Salille alkuillasta Amandan seuraksi.

Amanda: for time 9-7-5
Muscle Ups
Squat snatch miehet 60kg/naiset 40kg

Amanda on treeni, jota en ole ennen tehnyt yksin. Jennin kanssa tehtiin tämä ennen BoxBattleä kahdestaan ihan kelpo ajalla, mutta silloin omat tempaukset eivät kyllä kulkeneet oikein mitenkään. Tempaus pitää tehdä kyykkytempauksena. Viime aikoina olen keskittynyt tekemään lähinnä tempaustekniikkaa pienillä painoilla, joten jännitti aikalailla. Olin valmistautunut henkisesti, etten ehkä pääse treeniä läpi. Tai että minulla menisi siihen todella kauan aikaa.

Muscle Upit sain ensimmäisestä ykdeksästä kolme putkeen ja sitten kakkosina. Seiskat ja viitoset meni 1-2 toistoa kerrallaan. Välillä oli aikamoista rimpuilua, nopeutta ja räjähtävyyttä pitäisi saada kääntöön reilusti lisää.

Tempaukset alkoi kulkea loppua kohden paremmin ja paremmin. Yksi fail tuli ja yksi ei mennyt suoraan kyykkyyn vaan jouduin tekemään over head squatin perään. Jos näitä olisi tullut useampia, olisi taatusti kuluttanut voimat nopeasti.

Sekä muscle upit, että 40kg tempaukset olivat molemmat liikkeitä, jotka ovat noilla toistomäärillä sekä voimallisesti, että taidollisesti suorituskykyni ylärajoilla. Ne eivät mene niin sanotusti perustekemisen puolelle, vaan jokainen toisto piti tehdä keskittyen, ehkä liikaakin. Otin ehkä liiankin varman päälle ja keskityin liian kauan jokaiseen toistoon.

Aikaa meni 18:11, mutta olen ennen kaikkea tyytyväinen että sain treenin tehtyä.

– Amandan jälkeen mentiin Tuiran uimarannalle uimaan.
– Kotiin syömään ja sohvalle makoilemaan

Aikalailla täydellinen päivä: ruokaa, urheilua ja aurinkoa koko perheen voimin, omaa aikaa, kunnon treeniä ja kevyttä palauttelua ja päiväunet. En hirveästi voi enempää toivoa.

Tiistaina käytiin tekemässä Fran (21-15-9 Thrusters 30kg ja pull ups) aika parani viime kertaisesta (toukokuu) 1min28sec ollen nyt 4:54. Suorituksessa jäi kyllä parantamisen varaa molemmissa liikkeissä, mutta hyvä fiilis jäi kun ajasta sai noinkin paljon pois. Tiistai-iltana ajeltiin sitten tänne mökille, jossa täydelliset lomapäivät jatkuu. Kerrassaan mainiota! -hanna-

Avainsanat: ,

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *