Tervehdys Sveitsistä!

Hei!

On ollut mukava päästä osaksi Fitlandiaa ja päästä toivottavasti mahdollisilla blogikirjoituksillani vaikuttamaan positiivisesti teidän muiden naisten liikunnan iloihin. Lähinnä kirjoitukseni viittaavat vahvasti pyöräilyyn, mutta tuleva talven treenikausi tulee sisältämään myös muita harjoitteita kuin pyöräily.

Itse ajoin viime viikonloppuna ensimmäiset MM-kilpailuni Italian Toscanassa. Kilpailut päättyivät osaltani keskeytykseen. Pettymys oli kova kisan jälkeen. Valmistautuminen kilpailuun oli kahden viikon sairastelu ja se vei kunnosta terävimmän kärjen ainakin pois. Kokemuksena kisat olivat kuitenkin huippuluokkaa! Ihmisiä oli pitkin rataa kannustamassa. Viluväreet menivät pitkin ihoa, kun ajoi rataa pitkin..

Nyt suunnitelmissa on vielä ajaa kaksi päivää ratakisoja Sveitsin Aiglessa. Kroppa huutaa jo kyllä lepoa pitkän kisakauden jälkeen, mutta haluan käydä vielä moikkaamassa kaikkia Bigla cycling teamiin kuuluvia ihmisiä. Lepokausi eli off seasonhan tarkoittaa sitä, että urheillaan mitä huvittaa muutaman viikon ajan ja otetaan rennosti ennen seuraavan kauden alkua. Katseeni ovatkin jo kiinnostuneina kohti vuotta 2014.

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/10970005/?claim=u57x9c9ce3n”>Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a> 

Avainsanat: , , ,

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (1)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *