Terveiset Wienistä!

Terveiset täältä kisareissulta lukijoille! Olen tällä hetkellä Wienissä, ja ensimmäinen kisakin on jo ajettu. Se meni loistavasti, sillä paransin omaa ennätystäni 3km matkalla ja näin ollen Suomen ennätys on taas hiukan lähempänä. Tämä kilpailu on valmistava kisa ennen kahden viikon päässä häämöttäviä EM-kisoja.

Netin löytämisen suhteen on ollut täällä yllättäviä haasteita, vaikka ollaan majoituttu hotelleissa, mutta onnekseni sain kuitenkin lyhyet kuulumiset välitettyä heti uuden blogin alkuun! On hienoa olla mukana Fitlandiassa jakamassa juttuja omista treeneistä, reissuista ja elämästä yleensä. Toivottavasti pystyn myös inspiroimaan teitä lukijoita liikkumiseen siinä sivussa! Ohjaan ”vapaa-ajallani” myös spinning-tunteja ja yksi parhaista iloista on nähdä uuden kasvon tulevan salille uudestaan ja jopa kertomaan löytäneensä liikunnan riemun minun tunneiltani. Siitä jaksaa taas monta kuukautta eteenpäin ja saan siitä itsekin motivaatiota treenaamiseen!

Tervetuloa seurailemaan! =)

Avainsanat: , , , ,

Pia Pensaari

Pia Pensaari

Kirjoittaja on naispyöräilijä, joka on voittanut yli 20 SM-mitalia ja omistaa kautta aikojen Suomen 2. nopeimman ajan 3km takaa-ajossa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *