Testaaja testaa testi”lomalla”

Terveisiä aurinkoiselta Kanarialta!Hieman venähti pitkälle tämä leirille pääseminen tällä kertaa, mutta parempi myöhemmin kuin milloinkaan. Ja kuten sanottua koin pientä pyörän pakkaamis-krapulaakin tuossa syksyn kisareissujen jäljiltä, mutta nyt tuntui ihan hyvältä lähteä pyörän kanssa reissuun kun töistä vähän varkain tilaisuus koitti. Kohde valikoitui tarkoin harkitusti äkkilähdöistä ja perusteeksi kaivoin muistinsopukoista jonkun joskus kehaisseen Teneriffaa pyöräilijän treenikohteena. Jokerilla päädyin Teneriffan pääkaupungin keskustahotelliin, mikä yksin matkaavalle sopi vallan mainiosti. Ruokaa ei tarvitse metsästää ja iltaisinkin pääsee helposti ulkoilemaan (lue: shoppailemaan) jos siltä tuntuu.

Ennen reissuun lähtemistä ehdin tosiaan ajamaan testit piikkiteho-pyörällä ja omalla maantiefillarilla. MACT-testi oli ensimmäinen koskaan ajamani joten sen tuloksia ei voi verrata mihinkään, mutta kynnystestin mukaan tasot ovat nousseet ja hapenotto kehittynyt. Hyvällä mallilla kisakautta kohti siis. Kynnystestin jälkeisenä päivänä tosi päänsärky yllätti ja piipahdi lääkärin pakeilla; poskiontelontulehdushan se. Höh. Ensimmäinen kerta vuoden takaisen poskionteloleikkauksen jälkeen, joten jotain oli jo odotettavissakin. Huolestuttavasti vain vaikutti hiukan krooniselta tulehdukselta jälleen..Joten nyt kuurin jälkeen katsotaan palaako oireet ja mikäli niin käy, aletaan tutkimaan lisää allergioita.

Nyt reissussa mukanani ovat yhdet ylimääräiset pöksyt. Mbody-housuissa on integroidut elektrodit jotka mittaavat lihasten sähköistä toimintaa, eli toisin sanoen tarkoitus testata kuinka paljon pystyn ajaessa aktivoimaan etu- ja takareittä. Mielenkiintoista on testata muuttuuko käyttö ylämäkeen ajettaessa, verraten tasaisella ajamiseen, tai esimerkiksi soikeilla ja pyöreillä eturattailla. Tästä testaamisesta vielä lisää tulossa, mahdollisesti jo reissun aikana.. Puhelimessa olevan ohjelman avulla näen heti mitä lihakset tekevät ja pystyn tarvittaessa yrittämään korjata tilannetta. Mielenkiinnolla odotan, huomenna olisi tarkoitus ajaa hieman lyhyempi lenkki joten kaksien housujen päälle pukeminen onnistuu paremmin.

Nyt pari kuvaa reissusta. Täällä pääsee hyvin testailemaan kuinka paikkansa pitäviä testeissä ajetut watit ovat ja kuinka vaikeammilta ne tuntuvat päivien kuluessa.

DSC_0025

Serpentiinin kiipeämistä on hauska katsella ylhäältä päin jälkikäteen :)

Sain lennot ihan hyvillä aikatauluilla joten ehdin jo matkustuspäivänä ajamaan pääni pilviin. Mutta toisen päivän aikana oli aikaa paremmin aja pilvikerroksen läpi.

DSC_0033

Pilviraja meni 900m korkeudessa ja sen alapuolella päivä oli suhteellisen pilvinen (ylläri!!) mutta tuli todistettu että siellä pilvien yläpuolella aurinko paistaa ihan joka päivä! :)

DSC_0034

Tänään jätin kiipeilyn n.1700m korkeuteen ja Teiden valloitus vielä jäi odottamaan leiripäivien etenemistä, pientä tavoitekuvaa sain silti räpsittyä.

DSC_0041

Avainsanat: , ,

Pia Pensaari

Pia Pensaari

Kirjoittaja on naispyöräilijä, joka on voittanut yli 20 SM-mitalia ja omistaa kautta aikojen Suomen 2. nopeimman ajan 3km takaa-ajossa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *