Treenaamisen helppous

Eipä voisi paljon paremmat mahdollisuudet olla treenaamiseen. Nautin  niin suunnattomasti ajaa porukassa veloa ympäri, ottaen välillä irtiottoja tms. vetoja. Seuraavana päivänä jalat tuntuu raskailta mutta rento ja reipas pyörittely työpaikalle jonne on n.10km/suunta avaa juuri loistavasti tukkeutuneet lihakset niin että töiden jälkeen jalat on valmiina uuteen treeniin. Parasta! Olisi muten kenelle tahansa hyväksi tehdä kaksi treeniä päivässä. Tuollainen puolen tunnin liikuntasessio aamulla ja iltapäivällä on kaikkein tehokkainta aineenvaihdunnan kannalta.

Ensimmäinen päivä työharjoittulua takana ja täytyy sanoa että mitä tämän kevään jälkeen en tiedä hedelmöittymisestä, ei sitä tiedä kovin moni muukaan. Koulussa soluviljelyä oli yksi kurssi, johon kuului kolme labrapäivää. Siitä kurssista on aikaa 1,5 vuotta. Hiukan joutuu kaivelemaan muistin pölyisiä nurkkia, mutta toisaalta sieltä ei ole toistaiseksi löytynyt mitään mistä olisi hyötyä täällä. Täällä tehdään kaikki itse; meediumit, pipetin kärjet, solut… ja mittapipettien imuna käytetään omaa suuta, samoin joissain tapauksissa soluja kerätään tuollaisella imettävällä pipetillä. Siittiöitä pipetöitiin myös tuollaisella itse tuotetulla imulla, eli selvisi samalla miten ohjaajani raskaus on saanut alkunsa. ;)
Meidän soluviljelyn opettaja olisi varmasti kauhuissaan kuinka solujen siirtoja yms. toimenpiteitä suoritetaan, mutta ei-yhtään-kontaminaatiota-linja pitää ja pysyy, joten ei se voi olla kovin väärin. Ja perustelut viinankäytön vähyyteen olivat ihan pätevät. We will see.

Pia Pensaari

Pia Pensaari

Kirjoittaja on naispyöräilijä, joka on voittanut yli 20 SM-mitalia ja omistaa kautta aikojen Suomen 2. nopeimman ajan 3km takaa-ajossa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *