Treeniä ja työmatkatempoilua

Vuoden viimeinen kisa lähestyy. Treenien lomassa tehdyt testailut osoittavat kehitystä edellisten kisojen tehoihin nähden, joten hyvillä mielin aletaan skabailuihin pikkuhiljaa valmistautua.

Talvimyrskyt tekevät tuloaan ja työmatkatempoilijalle on välillä hieman haasteellista arvioida työmatkaa kuluva aika, sopiva vaatetus ja huolehtia itsensä näkyvyydestä ja omasta näkemisestä. Useimmiten koitan ajaa työmatkat liioitellun kevyinä, jotta puhtia jäisi illalla tehtäviin koviin treeneihin. Töihin mentäessä vasten kasvoja puhalteleva tuuli on pari kertaa tehnyt liikkumisesta sen verran tahmeaa että wattimittariin tuijottaminen on ollut lopulta pakko lopettaa ja hiukan kiiruhtaa kohti työpaikkaa. Pukkarissa saa lähes joka aamu kuulla päivittelyä tuulesta ja sateesta, ja siitä kuinka ihmeessä tarkenen, sekä kykenen tulla fillarilla. Siinä on yksi syy miksi nautiskelen pyörällä ajelusta; ei tarvitse kuunnella kitinää sateesta ja mustasta joulusta. ;) Asennekysymys. Sitä paitsi kotiopäin tulee mukavan kevyellä pyörittelyllä! Ja taisipa joku aiemmin syssyllä todeta etten pystyisi talvella ajamaan tuota matkaa…kiitos siitä.

Pia Pensaari

Pia Pensaari

Kirjoittaja on naispyöräilijä, joka on voittanut yli 20 SM-mitalia ja omistaa kautta aikojen Suomen 2. nopeimman ajan 3km takaa-ajossa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *