Treenipäiväkirja, viikko 19

Tämän viikon urheilut painottuivat viikon loppupuolelle, kun alkuviikosta ystävä oli kylässä ja töissä piti haipakkaa (tiistaille sattuikin melkein 12-tuntinen työpäivä, jonka jälkeen piti vielä viettää iltaa Lontoosta yhden päivän työvisiitillä olleen mahtityypin kanssa, kyllähän se taas sinne puolenyön toiselle puolelle vierähti). Tältä viikko muilta osin näytti:

Viikko 19, 6.–12.5.2013
maanantai: –
tiistai: –
keskiviikko: crossfit 1 h 15 min
torstai: crossfit 1 h 15 min (aamujumppa! hoo!), puistojalkapalloilua 1,5 h
perjantai: crossfit 1 h 15 min
lauantai: puistofudista 1h 45 min
sunnuntai: –

Puistossa on jo ihan kesä!

Crossfitin osalta kaikki oli as usual, mitä nyt keskiviikkona (olikohan se keskiviikko?) pääsin rxmään, kuten aiemmassa postauksessa kerroinkin. Torstaina menin tosiaan aamutreeneihin, ja se oli erinomaisen hauskaa. Perjantaina painelin salille suoraan töistä ja pääsin tekemään bear complexiä, joka oli kauheaa ja ihanaa, 7 settiä ilman taukoja rinnalleveto+etukyykky+vauhtipunnerrus+takakyykky+vauhtipunnerrus-kamaluutta jokaisen 7 setin jälkeen painoja lisäten. Sain samassa rytäkässä taas omituisen urheiluvamman ja niskassa on nyt mustelma, kun laskin 30 kg vähän turhan kovalla vauhdilla alas. Karhukompleksin jälkeen vuorossa oli chest-to-bar toes-to-bar- sekä kyykky-boksihyppy-laddereita. Jaiks.

Torstaina ja lauantaina koitti myös hetki, kun puistofutisjoukkueemme kokoontui jälleen. Vaikka pallosilmäni on olematon, on se pallon perässä juokseminen vaan yllättävän hauskaa puuhaa, joskin auringon porottaessa yllättävänkin rankkaa. Saatiin kokoon ihan kivan kokoiset joukkueet (tarkoittaa siis suunnilleen 4 vs. 4 tai 5 vs. 5) ja hupaisaa oli. Lauantain futailujen jälkeen menimme kavereiden kämpille, ja tein kahtakin itselleni epätyypillistä asiaa, katsoin jääkiekkoa (no, tarkennettakoon, että jääkiekkostriimi oli lähinnä päällä samassa huoneessa) ja söin hampurilaisen (taas!). Loppuilta ja hyvän matkaa yöstäkin vierähti samaisten ystävien kattoterassilla tinto de veranoa siemaillen ja sosiaalista elämää viettäen. Tänään puolestaan ohjelmassa onkin lähinnä ollut pötköttelyä, äitienpäiväpuhelun soittamista ja kevyttä ulkona hengailua (aurinkoista ja +26, ei huono).

Nyt sitten ihmettelen, olenko mennyt lopullisesti sekaisin, kun oikeastaan odotan huomisaamua, joka on maanantaiaamu. Ennenkuulumatonta! Odotan makoisaa aamupalaa (vihersmoothie! kananmunia!), aamutreeneihin menoa (menen töihin illaksi, joten treenaan 10.30–11.30) ja rutiineihin paluuta. Rutiinit saavat tietysti kyytiä viimeistään keskiviikkona, kun on paikallinen pyhäpäivä San Isidro, mutta pari päivää treeniä ja yöunia pohjalle ei varmaankaan tee heikkoa.

Avainsanat: ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *