Treenipäiväkirjaa ja muuta selostetta esim. eräästä työmatkasta

Hyvin alkanut bloggausrutiini menikin taas ihan pipariksi, kun viimeisille parille viikolle onnistuin taas kehittämään jos jonkinlaista touhua.Olin mm. viime viikolla työmatkalla Valenciassa, Välimeren rannalla pystyttämässä erästä näyttelyä. Vietin kaupungissa useamman päivän, tarkalleen ottaen perjantaiaamusta keskiviikkoiltaan, ja Valencian reissun jälkeen sain vieraakseni ystäväni Lotan.

Tämän blogin aihepiirin muistaen näiden kiireisten viikkojen erityinen ihmetyksen aihe on kuitenkin se, että treenattua tuli melkein yhtä paljon kuin minä tahansa muuna viikkona, ja lisäksi käveltyä ihan sairaan paljon enemmän. Tosin niin tuli kyllä myös hiilaritankattua…

Treenipäiväkirjaa en ole taaskaan muistanut päivittää viikkokausiin, ja itseasiassa treenivihkonkin olen hukannut jonnekin, joten muistin varassa mennään. Pannaan nyt vaikka huhtikuun alusta pari viikkoa.

1.–7.4.2013
maanantai: crossfit, 1 h 15 min, juoksu treeneihin ja takas, n. 6 km
tiistai: –
keskiviikko: crossfit, 1 h 15 min
torstai: crossfit, 1 h 15 min
perjantai: –
lauantai: –
sunnuntai: kävelyä n. 10–15 km (!)

Treenit painottuivat alkuviikkoon, sillä tosiaan perjantaiaamuna köröttelin AVE-junalla Valenciaan. Perjantai ja lauantai olivat sen verran intensiivisiä työpäiviä, että en paljon ehtinyt urheilua ajatellakaan, ja sunnuntaina vietinkin sitten suurimman osan iltapäivästä ja illasta kävellen ympäri Valenciaa. Kilometrejä kertyi laskujeni mukaan reilut 10, ehkä jopa 15. Huh. Muuten viikko oli aika tyypillinen treeniviikko nykyään, ts. kolme crossfit-treeniä ja vähän juoksemista.

8.–14.4.2013
maanantai: juoksu, n. 7,3 km, 44 min,. 9,9 km/h
tiistai: crossfit, 1 h
keskiviikko: –
torstai: crossfit, 1 h 15 min, jalkapallo 1h
perjantai: –
lauantai: jalkapallo 1 h  15 min
sunnuntai: –

Viime viikon aloitin juoksulenkillä. Lämpimät kevätpäivät saapuivat Valenciaan jo alkuviikosta (tänne Madridiin vasta loppuviikosta, huom.), ja 23 astetta auringonpaisteessa suorastaan velvoittivat kiskomaan trikoot ylle. Valencian vanhankaupungin laitaa seurailee kuivatetun Túria-joen uomaan tehty pitkä ja kapea puisto, jossa oli oikein mukavaa juosta. Meren rannalle sen sijaan en tällä kertaa ennättänyt lenkille. Onneksi ensi kuussa menen purkamaan tuota samaista näyttelyä, joten sitten ehkä sinnekin pääsen.

Tiistaina kävin puolestaan visitoimassa paikallisella crossfit-boksilla, Northwest Paternalla. Vastikään avattu sali sijaitsi totaalisen huitsinnevadassa, mutta lopulta löysin kuin löysinkin perille, pääsin treenaamaan vanhaa vihollistani overhead squatia ja tekemään mukavan WODin (thrustereita, toes to bareja, double undereita).

Torstaina Lotta olikin jo vieraanani, ja vein hänet puolestaan kyläilemään meidän salillamme (WODissa clean & jerk, goblet squat ja punnerruksia). Tämän jälkeen puolestaan koittivat vielä vastikään perustamamme puistofudisjengin ensimmäiset treenit Templo de Debodin puistossa. Reilu tunti crossfittiä ja suunnilleen puolitoista tuntia pallon perässä juoksemista; en muista, koska minulla olisi viimeksi ollut niin järkyttävä nälkä kuin tuon setin jälkeen.

Avainsanat: , , ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *