Treeniviikko 42: hyvä boogie jatkuu

No, siinähän se tärkein tulikin jo otsikossa: kulunut viikko oli reenaamisen puolesta oikein mainio, eikä muutenkaan viikoksi hullumpi. Opinnäytetyö osoitti edistymisen merkkejä (kiitän ainakin osittain uuden kahvikuppini antamaa taustatukea ja hyviä lounas- ja kahvitteluhetkiä mainiossa seurassa pitkin viikkoa), iltaohjelmaan kuului urheilun lisäksi niin futismatsin katselua kuin keikalla notkumistakin ja viikon kruunasi uudenkarhean lukupiirimme ensimmäinen kokoontuminen brunssin merkeissä Rennossa. Tältä näytti päiväohjelma:

Viikko 42: 14.–20.10.2013
maanantai: –
tiistai: crossfit 1 h
keskiviikko: crossfit 1 h
torstai: crossfit 1 h
perjantai: –
lauantai: crossfit 1 h, mobbailua 0,5 h, pyöräilyä yht. 20 km/1 h
sunnuntai: juoksulenkki 37 min, 5,7 km, 9 km/h

Maanantaille suunnittelin juoksulenkkiä tai uintia, mutta sattuneista syistä päädyinkin terapoimaan ystävää punaviinin ääressä. Se oli oikein hyvä ja rentouttava ratkaisu sekin. Tiistaina, kahden taukopäivän jälkeen, jo polttelikin päästä raudan pariin. Päivän treeni oli silloin sarjaa ihajjees, tempausta ja wodina valakyykkyä, chest-to-bar-leukoja ja vauhditonta pituushyppyä. Tempauksessa keskityin ykkösmaksimin sijaan hakemaan allemenoa ja oikeaa kyykkysyvyyttä (kilomäärien noustessa minulla on tapana alkaa vetää raakana), joten enimmillään nousi 32,5 ja enimmäkseen tein kakkosia ja kolmosia 27,5 kg:lla.

Keskiviikkona oltiinkin taas vahvasti epämukavuusalueella, kun teemana oli ring skills. Aargh, miten kropan koordinaatio ja voimat ovatkin niin hakusessa renkaissa roikkuessa. Ähelsin skin the catia ja L-sit holdia. Wodissa soutua, T2B ja yleisliikkeitä. Torstaina sen sijaan koitti jotain odotettua, nimittäin Fran, tuo ehkäpä kuuluisin crossfitin benchmark-tytöistä, jonka pääsin nyt tekemään ensimmäisen kerran. Sitä ennen kuitenkin väännettiin thrusteria ja good morningia. Jälkimmäisestä ei sen ihmeempää, sen sijaan thrusterin ykkösmaksimissa tuli varmaan rikottua oma ennätys, sillä rautaa nousi suorille käsille 47,5 kg, eikä se edes tuntunut järin raskaalta. Franin tein 20 kilolla ja leuat skaalattuna kumppareilla aikaan 5:52.

Perjantain lepopäivän jälkeen olin taas lauantaina aamupäivällä into pinkeänä salilla, enkä suotta, sillä PR:t paukkuivat taas, tällä kertaa rinnallevedon & työnnön parissa, kun nostin 50 kg. Wodina oli toinen benchmark-klassikko Grace, jonka tein 25 kg:lla aikaan 4:40. Treenien jälkeen jäin salin nurkkaan mobilisoimaan jumitellutta yläselkää ja muutenkin vähän verryttelemään itseä, jonka jälkeen poljin Itikseen ostoksille. Sinänsä melkoisen tuskastuttava reissu, olla nyt Itiksessä lauantai-iltapäivänä, mutta tulipahan käytyä.

Tänä aamuna aurinko paistoi suorastaan syyllistävästi, joten aamukahvin jälkeen pistin koneellisen pyykkiä pyörimään, kiskoin trikoot jalkaan ja lähdin lenkille. Juokseminen oli oikein mukavaa, ja pienen urheilusuorituksen herättämän nälän kanssa oli erityisen mukavaa mennä brunssille. Omnom. Nyt lähden vielä kuuntelemaan tuttujen musisointia pubiin. Ai että miten mainio viikko!

Avainsanat: , , , ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *