Tunnelmat spinningtunnin vetämisestä

Tunnelmat ovat hyvät, kun sai koko treenin seurata paperista, että mitä seuraaviksi mennään. Alussa sattui pieni kämmi, kun unohdin juomapullon pukuhuoneeseen. Seurauksena on nyt päänsärky, täytyy vaan lipittää kaks litraa vettä ennen nukkumaan menoa. Sekää ei loppu peleissä ole kuitenkaan kauhean suositeltavaa, koska sitten tarvitsee hypätä vessassa koko yö, hmm. Toinen emämunaus oli musiikit, niiden kanssa olin iha hukassa, koska en minä nyt mitään biisien nimiä tiedä! Noh, ensi kerralla olen viisaampi ja laitan soimaan, vaikka Good Charlotten Riveriä koko tunniksi.

Muuten pyörittely sujui. Jotenkin osaan paremmin itsestäni irti, kun voin itse määrätä treenin tahdin. Tuli tossa polkiessa muuten mieleen, että tunneilla on yleisesti ottaen aika kuuma ja kuntosalit yrittävät parhaansa mukaan saada ilmastointia toimimaan. Itse ottaisin kaikki ilmastoinnit pois ja polkisin 40 asteen kuumudessa ja saisin samalla treeniä kisoihin, jotka ajetaan kuumassa ympäristössä. Siinä taas on kuitenkin taas nestehukan vaara suurempi.

Lotta Lepistö

Lotta Lepistö

Lotta on 24-vuotias pyöräilijä ja sairaanhoitajaopiskelija. Tulevana vuonna Lotan on tarkoitus harjoitella monipuolisesti ja saada pyörä liikkumaan entistä kovempaa. Hän pääsee nyt kokeilemaan vuodeksi, millaista on elää todellista huippu-urheilijan elämää.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *