Uusia tukijoita

Kuten moni varmasti on havainnut, blogin sivupalkkiin on viime aikoina ilmestynyt erilaisia logoja. Ilokseni pääsenkin valmistautumaan ensi kesän kisoihin erilaisessa tilanteessa kuin aiemmin: olen saanut mukaan matkalle mukavan joukon tukijoita, joiden ansiosta tekemisen ei pitäisi jäädä kiinni ainakaan varusteista. Tukijoitani pääset tarkastelemaan tarkemmin esimerkiksi sivupalkin logoja klikkaamalla.

Tarkempaan esittelyyn ensi kesän kisavarustus pääsee myöhemmin, mutta jo tässä vaiheessa olen innostusta täynnä, sillä syksyn ja talven testihetkien perusteella minulla on tulevalla kaudella käytössäni paras mahdollinen ominaisuuksilleni sopiva valikoima urheiluvälineitä niin kilpailuihin kuin treeneihinkin. Varusteiden lisäksi myös muut taustatekijät ovat kunnossa lähtien siitä, että työpaikallani kuin myös kotonani urheiluuni suhtaudutaan erittäin kannustavasti ja joustavasti.

Jo tässä vaiheessa haluan lähettää ison kiitoksen jokaisen tukijani suuntaan! Nyt ei voi enää muuta kuin katsoa peiliin, jos kisat eivät suju odotusten mukaan.

p.s. Mitä blogiyhteisön kovasti kuohuttamaan mainostukseen tulee, tukijani tulevat näkymään blogissani luonnollisena ja kiinteänä osana kilpaurheiluharrastustani. Kuten varmasti jokainen ymmärtää, kun on tavoite suoriutua triathlonkisasta mahdollisimman hyvässä ajassa, en ota käyttööni tuotteita tai tee yhteistyötä kumppanien kanssa, joihin en usko ja joiden en ole testikäytössä kokenut olevan erittäin hyviä. Suurin saamani hyöty onkin urheilusta nauttimisessa ja muiden kanssa ”kilpavarustelun” osalta samalla viivalla olemisessa. Sivupalkin logojen klikkaamisesta en saa provikkaa, hyvää mieltä kylläkin, jos muutkin löytävät käyttöönsä huippuhyviä tuotteita ja palveluita!

Avainsanat: , , , , , , , ,

Terhi Martikainen

Terhi Martikainen

Kirjoittaja on triathlonisti, moninkertainen pyöräilyn SM-mitalisti ja urheilukaupan ammattilainen.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *