Uutta intoa nuorten maajoukkueen leiriltä

Alkuviikon vietin Turussa nuorten maajoukkueen kanssa. Toimin siellä joukkueen fysioterapeuttina, ohjasin kuvatreenit sekä alkulämmittelyt uimareille.

Oma motivaatio pääsi lievästi laskemaan Vaasan GP-kisojen aikana, koska tulokset olivat aika surkeita omalta osalta. Nyt nuorten maajoukkueen leirin aikana tarttui nuorilta taas into ja ilo uintiin. Pääsin mukaan altaaseen uimaan yhden kovan treenin.  Ja vaikka otinkin takkiin 15 vuotta nuoremmalta tytölltä nautin ihan täysin uimisesta. On mahtavaa että Suomessa on tulossa uusia kovia uimareita!

– 

 

Tässä on Suomen uinnin tulevaisuus!

Tässä on Suomen uinnin tulevaisuus!

Itse kehityin sen verran myöhään etten koskaan uinnut nuorten maajoukkueessa. Eli kaikille niille nuorille jotka eivät päässeet vielä mukaan tälle leirille, voin kertoa, että voi myös mennä suoraan aikuisten maajoukkueeseen. :)

Linda Laihorinne

Linda Laihorinne

Kirjoittaja on 29-vuotias kilpauimari, joka edelleen pistää nuoremmat kilpasiskot koville. Linda on kokenut arvokisakävijä, EM-kisoihin hän on osallistunut yhteensä 6 kertaa. Yhdet MM-kilpailut hän on myös nähnyt kisa-altaan puolelta. SM-kisa-altaasta reppuun on kertynyt lukuisia mestaruuksia sekä iso kasa himmeimpiä mitaleja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *