Vaarojen maratonille!!

Jo edellisessä kirjoituksessani vihjasin hieman, että jotain uutista polkujuoksujuttujen osalta olisi luvassa. Uutisen piti julkaistua jo keskiviikkona, mutta niin vaan tietotekniset asiat pistivät ilmoittautumisjärjestelmän nurin ja niin ilmoittautumistaistelu kuin uutinenkin siirtyivät torstai-iltaan. Sydän pamppaillen ja puoli tuntia hikikarpaloita otsalta pyyhkien sain kuin sainkin eilen ilmoittautumiseni menemään läpi ja sieltä se nimeni nyt löytyy VAAROJEN MARATONIN 43KM MATKAN OSALLISTUJALISTALTA :)

Sain varsinaisen idean koko hommasta vasta viime sunnuntaina, kun huomasin, että ilmoittautuminen ei olekaan vielä ohi. Pieni hullu idea ja ajatus kasvoi muutaman päivän aikana niin suureksi, että lopulta tunnetta voisi kuvata lähinnä pakkomielteeksi. Puolipaniikissa odotin ilmoittautumisjärjestelmän toimintaa sen kaaduttua maksuvaiheeseen etenemisen yhteydessä jo kuusi tai seitsemän kertaa ja mietin, kuinka paha mieli tuleekaan, jos en pääsekään mukaan niiden 400 joukkoon, jotka 43km matkalle otetaan. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin ja mukana ollaan.

Nyt pitäisi kai sitten enää harjoitella kuin polkumaratoonari ja selvitä lähes päivälleen 4kk päästä, siis 4.10. itse monituntisesta metsätaivalluksesta. Silkaksi hulluudeksi touhun tekee se, etten koskaan ole juossut maratonia, enkä edes yli 30km matkaa ja polkujuoksuakin kokeilin ensimmäistä kertaa vasta kuukausi sitten. Mutta näemmä samalla tavalla kuin Lappi-hulluus, voi iskeä myös polkuhulluus. Suurta iloa tuo se, että illalla ilmoittauduttuani tajusin triathlonkaverini ja Fitlandian blogikollegani Iinan olevan tulossa kyseiseen tapahtumaan myös. Mutta niinhän se on tuntunut läpi talven menevän, että great minds think alike – vai mitä Iina? ;)

Avainsanat: , , , , , ,

Terhi Martikainen

Terhi Martikainen

Kirjoittaja on triathlonisti, moninkertainen pyöräilyn SM-mitalisti ja urheilukaupan ammattilainen.

Kommentit (1)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

  • Iina Lumiaho

    Näinhän se menee. ;) Siitä tulee kyllä hieno ja varmasti ikimuistoinen reissu! Ilmoittautuminen oli sellasen työn ja tuskan takana, että uskon ihan vakaasti itse urheilusuorituksen olevan paljon kevyempi juttu. :D

    Vastaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *