Viikko 25, eli aina samaa?

Viikolla 25 taas mennä rytyytin tuttuja ratoja, mitä nyt tulin edellisen viikon lopulla jääneeksi lomalle. Lomailu ei kuitenkaan vaikuttanut ainakaan treenimääriä lisäävästi, mutta mitäpä pienistä. Tuli nyt ainakin jotain häärättyä:

Viikko 25: 17.–22.6.2013
maanantai: crossfit, 1 h 15 min, juosten treeneihin 3,42 km
tiistai: juoksu, 41 min, 6,77 km, 9,7 km/h
keskiviikko: crossfit 1 h 15 min
torstai: crossfit 1 h 15 min, juosten treeneihin 3,42 km
perjantai: – (no, pari sataa metriä uintia…)
lauantai: –
sunnuntai: –

Perinteiseen malliin viikkoon mahtui kolme crossfit-treeniä ja vähän juoksentelua. Mikäli en kanna tavaraa mukana, yritän juosta treeneihin (takaisin päin kävelen joka tapauksessa, Lavapiésin ylämäet treenin jälkeen eivät vaan mene…). Muuten ehdin tiistaina käydä lenkillä Moncloan ja Parque de Oesten kulmilla, aika tavallinen peruslenkki taisi olla kyseessä. Muuten treeneissä viikon paras suoritus taisi olla maanantain 2RM (=kahden toiston maksimi) rinnallevedossa+työnnössä, rautaa nousi 45kg kahteen otteeseen ja etenkin jerk-osiossa tuntui joku loksahtavan paikalleen. Noin muuten viikon ohjelmassa oli kaikenlaista peruskamaa, mm. valakyykkyjä, wall climbeja, juoksuvetoja ja boksihyppyjä painopallo käsissä.

 Perjantaina taas lähdin Lagon maauimalaan ihmettelemään meininkiä parin kaverin kanssa, mutta unohdin ottaa uimalasit mukaan, ja niinpä viitsinkin polskia vaan pari sataa metriä (ärsyttää kun menee vettä silmiin). Tällä viikolla olisi tarkoitus ehtiä ottamaan maauimalointi uusiksi lasien kanssa. Olen kyllä toivottomasti ehtinyt unohtaa syksyllä oppimani vaparitekniikan, mutta ei kai se muu auta kuin alkaa palautella sitä mieleen.

Allekirjoittanut heiluu Parc Güellissa.

Loppuviikko meni sitten taas kerran reissussa, tällä kertaa olin viiden mahtavan tyypin kanssa Barcelonassa viettämässä paikallista juhannusta, Sant Joania. Ainoa liikunta, jota viikonloppuna tuli harrastettua koostui tanssimisesta, kaupungilla kävelystä ja lasin kallistamisesta. Rannalla tuli myös makailtua. Reissu oli huikea kaikin puolinm, ja tänään olen lähinnä toipunut siitä nukkumalla, treenaamalla ja syömällä terveellisesti (tai no just söin kyllä tummaa suklaata, mutta noin muuten).

Alkanut viikko onkin sitten vaihteeksi viimeiseni täällä etelän kulmilla. Heinäkuun ensimmäisenä lennän takaisin Suomeen. Hengaan tovin Helsingissä ja sitten sulkeudun kirjoittamaan gradua Itä-Suomen (suhteelliseen) rauhaan, rahattomana ja kolmekymppisenä. Graduprojektin jälkeen sitten en tiedäkään mihin suuntaan nenä näyttää, mutta männessä näkköö, kuten Simpeleellä sanotaan.

Avainsanat: ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *