Viikko 32: crossfittiä ja uimahommia sekä menovinkki viikonlopuksi

Viime viikon treenit olivat crossfitpainotteisia, joskin ehdin pari kertaa myös uimaan. Juoksuhammasta sen sijaan ei kolottanut yhtään, joten en käynyt juoksemassa. Ehtiihän tuota juoksennella myöhemminkin, ainakin sitten, kun Saimaassa ei tarkene enää uida (tämä kohtalo lienee edessä pian, veden lämpö on kovin laskusuuntainen). Näin sitä mentiin:

Viikko 32: 5.–11.8.2013
maanantai: crossfit 1 h
tiistai: crossfit 1 h
keskiviikko: uinti n. 20 min, 500 m
torstai: crossfit 1 h
perjantai: crossfit 1 h
lauantai crossfit 1 h
sunnuntai: uinti 40 min, 1 km

Rankan reenailun lihaskolotuksia ehkä helpottaa
tujakka saksalainen hevosbalsami :D

Viidet crossfit-treenit viikossa on tietysti aika raskas setti, mutta yllättävän kevyeltä viikko silti tuntui, mitä nyt ruokahalu on viime aikoina ollut melkoinen (mikäs siinä, ruoka on hyvää ja syöminen kivaa). Toisaalta olen kyllä malttanut nostaa treenimääriä maltilla pitkin kevättä, joten kunhan nyt välillä pitää kevyempää viikkoa, eiköhän tämä tahti ole vielä ihan sopiva. Ainakin, kun huomataan, että nuo uintireissut ovat olleet lähinnä leppoista rintauintipulikointia eikä verenmaku suussa kroolaamista. Tosin totta puhuen sitäkin olisi varmaan aiheellista lisätä ohjelmaan, jos meinaan, että uintitekniikka, -vauhti ja -kestävyys joskus osoittavat jotain kehittymisen merkkejä.

Noin muuten olen männä viikolla (kuten viimeiset puoli vuotta…) haaveillut uusista treenijalkineista ja lopulta tänään tilannut nettikaupan alesta Reebokin Nano 2.0:t siitä huolimatta, että olen ensi kuun alkuun asti käytännöllisesti katsoen pa. Puuh. Treenikamppeisiin saa kyllä halutessaan uppoamaan ihan käsittämättömiä summia, ja minusta tuntuu, etten ole viime aikoina muuten vaatevarastoa tai muutakaan materiaalikokoelmaa kartuttanutkaan. Onneksi suurin osa kamoista on kuitenkin tullut hankittua pikku hiljaa vuosien varrella, olisi melkoinen pankkitilin nollaus ostaa yhdellä rysäyksellä esimerkiksi juoksu-, talvijuoksu-, paljasjalkajuoksu-, pyöräily-, treeni- ja kiipeilykengät (juu, kyllä, kaikki edellämainitut löytyy).

Lisäksi olen seurannut internetsissä vellovaa crossfit-keskustelua ja draamaa, johon liittyy kaikenlaista tavaramerkkioikeusväännöistä siihen aina samaan ”kippileuat eivät ole oikeita leukoja, joten crossfit on paska treenitapa” -keskusteluketjuihin. Ensinmainittuun draamaan liittyy sekin, että CrossFit Finland -ryhmä poistui Facebookista ja korvautui CF Suomi -ryhmällä. Sieltä voi halutessaan lukea lisää aiheesta.

Kuva täältä

Loppuun vielä mainos: tämänhetkinen salini, mainio CrossFit Lappeenranta hienoine ihmisineen järjestää tämän viikon lauantaina 17.8. Karjalan kovin 2013 -crossfitskaban Lappeenrannassa Kimpisen kentällä. Ohjelma alkaa jo aamusta klo 8.30 ja kolmen lajin parhaat kisaavat finaalissa klo 17 (naiset) ja klo 18.10 alkaen. Itse olen paikalla ainakin katsojan ja kannustajan ominaisuudessa, ellen nyt sitten onnistui nakittautumaan johonkin hommaan vielä (oli hiukan epävarmaa, olisinko viikonloppuna kaupungissa, joten en ole vielä sitoutunut mihinkään).

Avainsanat: , , , ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *