Viikko 35

Meinasin unohtaa taas kirjata viime viikon urheilullishenkiset saavutukset! Ehkä siksi, ettei niitä muiden aktiviteettien takia hirveästi kertynyt.

Maanantai: työmatkapyöräilyä 20km/1h, muuten lepo
Tiistai: juoksulenkki, 1 h 10 min, syke ka 153 bpm, max 180 bpm
Keskiviikko: punttisali, 1 h 30 min
Torstai: työmatkapyöräily 20km/1h, viimeistä kertaa!
Perjantai: –
Lauantai:-
Sunnuntai: – (ellei hurvittelua Lintsillä lasketa…)

Joo. Aika surkea esitys. Tiistain juoksulenkki oli tosin paras aikoihin. Juoksentelin pitkin läheisiä rantoja ja lopulta Suvilahdessa. Vielä tunnin kohdalla olin ihan liekeissä, mutta päätin siinä vaiheessa kuitenkin kääntyä kotia kohti. Jaloista olisi vielä kotiovella, tunnin ja kymmenen minuutin jälkeen, irronnut tehoja, mutta lopetin kuitenkin siihen. Valitettavasti typerä sports tracker kaatui kotiin päästyäni, joten en tiedä matkaa enkä vauhtia. Varmaan jossain kymmenen kilometrin tienoilla kuitenkin.

Luovuuskohtauksen kourissa askartelin paintilla hienon reittikuvan
tiistain lenkistä. En ihan mahtunut kartalle tosin!

Viikonloppu kuluikin sitten aivan muissa kuin tervehenkisen urheilullisissa merkeissä, mutta sellaisia viikonloput nyt joskus ovat. Perjantaina säntäilin puolet päivästä hoitaen työasioita, ja iltapäivästä aamuyöhön keskityinkin sitten ”verkostoitumaan” lämpimän oluen merkeissä kustantamon juhlissa. Lauantaina söin burgeria, saunoin, lorvin ja menin vielä Mustaan kissaan juomaan mojitonkin varmimmaksi vakuudeksi. Sunnuntaina ohjelmassa taas oli Linnanmäellä hurvittelua ja jälkeenpäin ruumiin ravitsemista Cellan muikuilla (silakat olivat loppu! Muutenhan en Cellassa syö koskaan mitään muuta kuin silakoita).

Muuten viikon erikoisuus oli työmatkapyöräilyn loppuminen viimeisen työpäivän myötä. Jatkan edelleen freehommia, mutta nämä työnantajat sijaitsevat vain parin kilometrin päässä kotiovelta, joten työmaytkoista ei enää ole urheiluksi. Parhaimmillaan fillarointia kertyi sata kilometriä viikossa pelkkää työmatka-ajoa, joten jotain vaihtoehtoisia liikuntamuotoja lienee otettava ohjelmaan. Yritinkin ilmoittautua vapaauintikurssille (tämä saattaa liittyä tai olla liittymättä siihen tosiasiaan, että menin uhoamaan, miten haluaisin kokeilla joskus triathlonia ja puolittaiseen lupaukseen osallistua ensi kesänä johonkin triathlontapahtumaan. Hups), mutta näillä näkymin se lysti alkaa vasta ensi kuun lopussa. Juoksua siis lisää?

Avainsanat:

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *