Viikko 40 lyhyesti

Kulunut viikko olikin jo selvästi edellistä kevyempi, kuten hiukan ounastelinkin. Tällaisissa merkeissä meni urheilupuoli:

Maanantai: punttisali, jalat ja selkä, 1 h 15 min
Tiistai: punttisali, rinta ja kädet, 1 h 15 min
Keskiviikko: –
Torstai: punttisali koko kroppa läpi, 1 h 30 min
Perjantai: –
Lauantai: boulderointia pari tuntia, käveleskelyä
Sunnuntai: –

Viikko oli siis aika salipainotteinen. Keskiviikkoiltana sain riesakseni vihlovan pakaran, ja se on edelleen silloin tällöin muistutellut itsestään. Netin avulla ehdin jo diagnosoida itselleni niin iskiaksen kuin välilevyn pullistumankin, mutta koska kipu on ollut vain hetkittäistä ja siedettävää, taidan hakeutua lekuriin vasta jos vaiva ei ala itsekseen mennä ohi tai jos kipu pahenee. Torstain salitreeneihin kipu vaikutti hiukan, ja olen muutenkin yrittänyt ottaa varovasti.

Viikonloppu meni ystävien luona Kemissä, ja tätäkin naputtelen itseasiassa kännykällä paluumatkalla junan makuuvaunussa. Sää ei viikonloppuna suosinut (koska se toisaalta suosisi Suomessa lokakuussa?), mutta koska ystävien paku sanoi sopimuksensa irti, viikonloppuun kuului paljon kävelyä. Tämän lisäksi pääsin kevyesti tutustumaan Tornion boulderointi-caveen, joka olikin symppis paikka. Omalle kiipeilytekniikalle tekisi hyvää harrastaa ko. lajia enemmänkin, joten päätin raahata itseni esim. Pasilan cavelle jossain lähitulevaisuudessa. Seinällä heilumisen lisäksi teimme pienen kävelyretken Ruotsin puolelle, joten tulipa käytyä ulkomaillakin. Muun ajan mm. pelasimme Carcassonnea ja huippuviihdyttävää, 80-luvulta peräisin olevaa viisasten kokous -peliä. Ja saunoimme ja joimme olutta ja söimme lettuja. Onnistunut viikonloppu!

Keskiviikkona vuorostaan lennän Madridiin loppuviikoksi, joten ensi viikollakaan tuskin ainakaan salille juuri ehdin. Tuleepahan vähän sitä kuuluisaa lepoa. Nyt palaan satsumien, suklaan ja kirjan pariin samalla kun juna jyskyttelee pitkin lakeuksia. Perillä Helsingissä ollaan aamuseitsemältä.

Avainsanat: ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *