Viikko GP-kisoihin

Huomenna on tasan viikko Oulun GP-kisoihin!! Jännitys alkaa jo pikkuhiljaa nousemaan ja ajatukset siirtyy kilpailuihin. Treenit on jo selvästi lyhyempiä ja haetaan pieni kuntohuippu kisoihin. Kovat vedot altaassa on suhteellisen lyhyitä nyt. Mun uintivauhti on ollut kova (valmentajan kellon mukaan), vaikka kroppa on vielä vähän väsyneen tuntuinen. Olen kuitenkin ihan varma, että vielä viikko kevyttä treeniä tekee mulle hyvää ja viikonpäästä on myös kroppa terävä.

Uusi kisapuku saapui eilen, ja sekin nostaa fiilistä. Uusi puku on aina vähän parempi kun sellainen missä on muutama kerta kisaillut. Nyt sitten vaan viikko kevyttä treeniä ja kisafiilistelyä. Sitten pääsen vihdoin kisaamaan!

Avainsanat:

Linda Laihorinne

Linda Laihorinne

Kirjoittaja on 29-vuotias kilpauimari, joka edelleen pistää nuoremmat kilpasiskot koville. Linda on kokenut arvokisakävijä, EM-kisoihin hän on osallistunut yhteensä 6 kertaa. Yhdet MM-kilpailut hän on myös nähnyt kisa-altaan puolelta. SM-kisa-altaasta reppuun on kertynyt lukuisia mestaruuksia sekä iso kasa himmeimpiä mitaleja.

Kommentit (1)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *