Viikon 30 urheilut, puolikas treeniviikko

Viime viikosta tuli puolikas treeniviikko, ja viikon jälkimmäinen puolisko menikin sitten rymytessä, saunoessa ja mökkeillessä. Nyt olen palannut ruotuun jo! Mutta tältä näytti viime viikko:

Viikko 30, 22.–28.7.2013
maanantai: juoksulenkki 34 min, 5,67 km, 9,9 km/h
tiistai: crossfit 1 h
keskiviikko: crossfit 1 h
torstai: –
perjantai: –
lauantai: –
sunnuntai: –

CrossFit Lappeenranta, Telakka.

Maanantaina oli salilla rästipäivä, mutta itse päätin pitää lepopäivän, eli kävin vain lyhyellä iltalenkillä. Tiistaina ja keskiviikkona ehdin vielä treeneihin. Tiistaina ohjelmassa oli 2 position clean+jerk, siis yhdistelmänä rinnalleveto riipunnasta, normaali rinnalleveto ja siitä ylöstyöntö, wodina puolestaan 8 minuutin AMRAP 10 wall ballia, 10 boksihyppyä ja jokaisella alkavalla minuutilla rinnalleveto+ylöstyöntö 80% maksimipainoista (taisin tehdä 35 kilolla, vaikka olisi tuo varmaan 40:lläkin mennyt).

Keskiviikkona kävin aamutreeneissä, joka tarkoitti sitä, että suorituskyky ei ollut ihan huipussaan, vaikka ehdinkin ottaa ennen treeniä aamukahvin ja banaani-marja-rahka-smoothien. Ohjelmassa oli 6×6 takakyykkyä, ja oli kyllä todettava, että vaikka kyykkymaksimi olikin pettymys, on se kyykkääminen silti ihan kivaa. Wod ei sitten ollutkaan niin kivaa, sillä vuorossa oli inhokkiliikettäni thrusteria, yök. Tarkalleen ottaen 21-15-9 thruster ja sit-up. Sitten poljinkin pikavauhtia kämpille, pakkasin kassin, söin toisen aamupalan ja hyppäsin junaan, jolla ajoin Helsinkiin. Työtapaamisen jälkeen näin illalla kahta mahtavaa ystävää rosé-skumpan ja flamencon merkeissä. Torstaista maanantaihin puolestaan mökkeilin ja mökkifestaroin mitä parhaassa seurassa, joten vaikka urheilun sijaan ohjelmassa olikin enemmänkin kaljanlanttausta ja grilliruokaa, en valita, oli niin hauskaa.

Ainoa merkittävä harmituksen aihe viime viikon osalta on se, että kaikkien muiden menojen takia en ehtinyt seurata CrossFit Gameseja juuri lainkaan, vaikka livestriimiä tapahtumasta olisi ollut tarjolla. Salilla sentään tiistaina treenin lomassa ja jälkeen näin hiukan Masters-sarjaa, jonka 55–59-vuotiaissa kilpaili Anita saliltamme (ja sijoittui lopulta finaalissa kolmanneksi, on se kova!). Nyt olen sitten väijynyt YouTubesta jotain koosteita.

Avainsanat: , ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *