Viikon 40 puuhastelut

Viime viikolla, kuten jo edellisessä postauksessa hehkuttelin, pääsin palamaan raudan pariin, itse asiaan, back in business jne. Ja voi miten iloinen siitä olekaan. Muuten viime viikko oli aika keskivertotasoa urheilun määrän, laadun ja kuormittavuuden suhteen. Tällä viisiin:

viikko 40: 30.9.–6.10.
maanantai: juoksulenkki 5,69 km, 34 min, 10 km/h
tiistai: –
keskiviikko: –
torstai: juoksulenkki n. 8 km, 50 min
perjantai: crossfit 1 h
lauantai: crossfit 1 h, pyöräilyä n. 1 h, 20 km
sunnuntai: –

Maailma on yhtäkkiä muuttunut aika
hienon väriseksi.

Viikon alkuun maanantai-iltana kävin vetäisemässä lyhyen iltalenkin, jonka jaksoinkin hölkytellä ihan kiitettävällä vauhdilla (siis itselleni, olenhan toivottoman hidas juoksija). Tiistaina vuorossa oli taas muuttopuuhia ja keskiviikko tärvääntyi työpainotteiseen puuhasteluun.

Torstaina kävin ystävän kanssa aamupäiväisellä lenkillä Vantaanjoen varressa. Mitään matkamittaria ei tullut mukaan, mutta arvio matkan pituudesta oli hieman yli 8 km. Perjantaina, kuten jo ennätinkin hehkuttaa, tein paluun CrossFitin pariin. Takana on nyt kolmet treenit ja jo ihmettelen, miten ja miksi pidinkään kuukauden treenitauon. ”Normisalikseni” ajattelin tosiaan ottaa tuon Herttoniemen, ja matkaa sinne tulee suuntaansa n. 6 km kevyen liikenteen reittioppaan mukaan, siis fillarilla kulkien. Pitkällisen linjanvedon mukaan en merkitse alle 10 km pyöräilyjä treeniksi. On vähän siinä ja tässä, paljon matkaa tuli lauantaina Konalan salille, mutta koska vähän eksähtelin matkalla, veikkaan 10 kilometrin ylittyneen. Ja olihan siinä jotain seikkailullista!

Musta lenkkininja ajelee hissillä.

Alustavasti sovin myös erään ystävän kanssa aamuisesta boulderointivisiitistä Pasilan cavelle lähitulevaisuudessa. Jo tovin onkin kiipeilyhammasta kolottanut pahemman kerran. Tähän sitten kun vielä ahtaa vähän juoksua, uintia ja venyttelyä, alkaa liikuntakalenterissa ollakin ruuhkaa. Ihan parasta.

Avainsanat: ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *