Viikon 41 puuhastelut

Nyt onkin käynyt niin perinteisesti, että elämä uhkaa ajaa taas blogiharrastelun ohi. Viime viikkokin vierähti menneisyydeksi jo tovi sitten, ja meinasi jäädä jumpat merkitsemättä (no omaksi iloksenihan minä niitä tänne raapustan, tosin crossfir-treenit yritän muistaa kirjata myös wodconnectiin). Laitetaan nyt kuitenkin, aika ristiinkuntoilupainotteisissa merkeissä viime viikko meni, ja hyvä niin.

Viikko 41: 7.–13.10.
maanantai: crossfit 1 h
tiistai: crossfit 1 h
keskiviikko: crossfit 1 h
torstai: kävelylenkki ja fillarointia n. 1,5 h, mobilityä
perjantai: crossfit 1 h
lauantai: crossfit 1 h
sunnuntai: –

Viidet treenit viikossa ja hyvin lähti. Tuli tehtyä tempausta, riveä, maastavetoa, erilaisia leuanvetoja, thrusteria ja vaikka ja mitä. Lystikkäintä hauskaa oli varmaankin tiistain pari-wodi, jossa siis parin kanssa suoritettiin 2000 m soutua, 60 burpeeta ja 300 m kelkan työntämistä. Sousimme vuorotellen 500 m, yleisliikkeitä taottiin 10 sarjoissa ja kelkan kanssa 50 m kerrallaan. Keuhkot olivat aika lailla tulessa, sillä samassa lähdössä oli aika monta kovakuntoisehkoa miestä, ja tietysti piti yrittää soutaa samaa tahtia niiden kanssa. Kelkkaa lykkiessä taas sain tuta sen, että takareidet eivät olleet ehkä vielä täysin toipuneet aiemmista reeneistä, sikäli liekeissä ne olivat.

Picture is not related, mutta kävin Silakkamarkkinoilla.

Takareisien liekehdinnästä johtuikin viikon uutuus, torstain lepopäivänä kävin nimittäin hankkimassa itselleni viimein ns. foam rollerin. Internet-selvittely tuotti tulokseksi, että kyseisten kapineiden hintahaarukka vaihtelee reilusta kympistä lähes sataseen. En tällä hetkellä ole ihan varakkaimmillani, joten päädyin lopulta nappaamaan itselleni munarinkireissulla Ruoholahden Citymarketista 12 euron pötkön. Se on melko karmivan värinen ja tuskin ihan loputtomiin käyttöä kestää, mutta seuraavana suunnitelmana onkin askarrellapaskarrella putkenpätkästä ja solumuovista hieman pidempi ja ohuempi rulla (olenhan parantumaton tee-se-itse-nainen…). Torstai-iltana kävin sitten kävelemässä Töölönlahdella ja samalla hakemassa kaupunkiin jättämäni fillarin, jonka jälkeen palasin kotiin rullailemaan reisiä ja aukomaan paikkoja. Olihan se varsin autuaallista.

Alkuviikosta tässä sitten vasen lapa osoitti jumittelun merkkejä, ja tänään availin sitä kumipallolla treenin jälkeen. Tuntui toimivan, joten seuraavaksi hankintalistalle päätyi jonkinlainen napakka pallo, jolla itseä rusikoida. Niin, ja jonkinlaiset kuorihousut tai vastaavat ulkoilubyysat. Tuolla on nimittäin tullut ehkä talvi, ja on vähän viileä polkupyöräillä treeneihin ja takaisin pelkissä treenitrikoissa. Tämäkin kyllä haiskahtaa aikamoiselle haasteelle, sillä kyseisten pöksyjen pitäisi olla sen verran väljät, että alle mahtuvat jumppa/juoksutrikoot, mutta kuitenkin sen verran kapealahkeiset, että niissä on miellyttävä pyöräillä (edellisistä vastaavista nimittäin riekaloitui oikea lahje, kun se joutui turhan likeisiin kosketuksiin pyöränketjujen kanssa). Lisäksi pöksyt saisivat olla kohtuuhintaiset, koska ne eivät nyt varsinaisesti kuitenkaan tulisi mihinkään äärimmäisiin olosuhteisiin. Kuorihousu- ja kumipallovinkkejä siis vastaanotetaan!

Avainsanat: , , ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *