Viikon 43 treenit

Viime viikko meni urheilun osalta kivasti, tosin crossfit-painotteisesti, aina siihen asti, kunnes koitti viikonloppu ja älytön kolmen päivän kirjamessuputki. Eilen illalla sentään hieman rullailin ja venyttelin paikkoja auki.

Viikko 43: 21.–27.10.
maanantai: crossfit 1h
tiistai: –
keskiviikko: crossfit 1 h, voimistelu 1 h, pyöräilyä 4×6 km
torstai: crossfit 1 h
perjantai: crossfit 1 h
lauantai: –
sunnuntai: venyttelyä/mobility-harjoitteita 0,5 h

Maanantaina ohjelmassa oli takakyykkyä (3×1) ja hero-wod John Rankel. Säädin jotain ihmeellistä, joten en edes ehtinyt ykköstoistoihin asti vaan tein lopulta 3×3 65 kilolla. Rankel oli puolestaan ihan lysti wod, maastavetoa, burpee-leuanvetoja, kahvakuulaheilautuksia ja 200 m juoksusprinttejä. Tiistaina ohjelmassa oli lepopäivä, jonka käytin hyödyksi nököttämällä kirjastossa aika myöhään.

Keskiviikkona pääsin testaamaan uutta treenivuoroa, klo 11–12, tuolloin ohjelmassa oli tempausta, snatch balancea ja boksihyppy-linkkuveitsi-jumppa. Koska en selvästikään saanut vielä tarpeekseni, poljin illalla takaisin Herttoniemeen, kun pääsimme voimistelutunnille Megahertsin Gymille. Aikuisten telinevoimistelu on kyllä lystiä hauskaa; vähän olen jäänyt kaipaamaan viime syksyisiä Taitoliikuntakeskuksen perjantaiaamuisia temppuratoja. Nytkin ohjelmassa oli rata, jossa mm. renkaat, nojapuut, trampoliineja ja käsinseisontaa. Pyöräilyä tuli samassa rytäkässä tuplasti tavalliseen treenipäivään nähden.

Torstaina ja perjantaina oli taas aika peruskauraa. Torstaina koetettiin 3×5 pystypunnerruksessa. 27,5 kg nousi helposti viisi toistoa, mutta 30 kg ei kertaakaan, ihme seinä siinäkin. Sen jälkeen tehtiin taas hero-wod, tällä kertaa Weaver. Olin jotenkin valmiiksi nuutunut ja poikki, joten tein rauhallisella tahdilla yhden kierroksen. Perjantaina vedettiin maasta 3×5, tein 80 kilolla ja kyllähän se nousi, mutta viimeiset toistot olivat kyllä aika tuskaisia. Wodissa oli hauska kahvakuulailottelu etukyykkyjä, askelkyykkyjä ja farmer’s walkia.

Näillä treenein olinkin sitten valmis viikonlopun viettoon, ja kuten sanottua, se menikin miltei kokonaan kirjamessuilla, mitä nyt perjantaina kävin ystävän kanssa bissellä ja burgerilla ja lauantaina maistelemassa toisen ystävän työhuone-myymälässä punaviiniä.

Kiva viikko, toivottavasti tämä alkanutkin on!

Avainsanat: , ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *