Viikon paras treeni

Tänään päätin treeniviikon tavalla, jonka parhautta en enää muistanut ja jonka olin kokonaan lykännyt pois ohjelmastani kuluneen vuoden kiireiden myötä. Viikko on kuitenkin ollut hyvin kiireinen niin töiden kuin muunkin puolesta ja olo oli jo eilen sellainen, että tänään on pakko ottaa työpäivän päätteeksi kirjaimellisesti täydellisen omaa aikaa ja rentoutua. Klikkasinkin itseni heti eilisiltana kuntosalini tuntikalenteriin ja ilokseni huomasin, että juuri sopivasti tuntia työpäiväni päättymisen jälkeen olisi tarjolla suosikkijumppaohjaajani VENYTTELYTUNTI.

Kuva: santeregime.com / Google

Kuva: santeregime.com / Google

Tänään sitten vetämättömän olon kera tallustin keskustan läpi vauhdikkaan työpäivän jälkeen kohti salia olleen toisaalta erittäin vastahakoinen menemään sen ovesta sisään (sohva kutsui kovasti takaraivossa!) ja toisaalta odotin edessä olevaa tuntia kovasti. Muutaman kävelymatkalla ostetun eväsmantelin voimin kipusin kuitenkin entisen tehdas(?)rakennuksen vitoskerroksessa sijaitsevalle salilleni.

Onneksi kipusin.

stretching-the-back-and-hamstrings

Kuva: wisegeek.org / Google

Tunnin venyttelyn ja höyrysaunan jälkeen olo ei voisi nyt olla parempi. Tuntuu kuin koko viikon treeni- ja työrasitukset olisi pyyhitty puolessatoista tunnissa pois lihaksista ja mielestä. Veikkaanpa, että kohta raukea olo muuttuu väsymykseksi ja nukun pitkästä aikaa hyvät yöunet ennen huomisen aamuvuoroa.

 

Taidan myös tietää, millainen harjoitus tulee osaksi sunnuntai-iltoja syksyn ajaksi ainakin. Kumma miten jalatkin venyvät paremmin heti, kun joku soittaa rauhoittavaa musiikkia ja ohjaa tekemistä pehmeällä äänellä. Suosittelen.

Avainsanat: ,

Terhi Martikainen

Terhi Martikainen

Kirjoittaja on triathlonisti, moninkertainen pyöräilyn SM-mitalisti ja urheilukaupan ammattilainen.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *