Viimeinen päivä Suomessa

Huomenna aamulla klo 6.20 starttaa Pirkkalan kentältä kone joka suuntaa Kööpenhaminan kautta Brysseliin. Olen saanut tarkat ohjeet kuinka pääsen parhaiten linja-autolla Brysselistä Antwerpeniin. Siellä minua on vastaanottamassa vuokraemäntäni poikaystävä.
Sain järjesteltyä niin että majoitun pariksi päiväksi yhteiseen olohuoneeseemme koska huoneeni edellinen vuokralainen muuttaa pois kuun viimeisenä päivänä. Pääsen muuttamaan omaan huoneeseeni 1.3.

Koululla käyn vierailemassa 29.2. ja tapaan myös työharjoitteluni ohjaajan samalla. Ja sitten ilmeisesti jo torstaina pitäisi aloittaa harjoittelupaikassani ihan oikeasti harjoittelu.

Tänään kävin vielä ottamassa B-hepatiitin vahvisterokotteen. A- ja B-hepatiiteille pitäisi nyt sitten jonkinlainen suoja olla, molempien vahvisterokotteet sitten syksyllä vielä jotta saa elinikäisen suojan molempia vastaan. Tämän kaiken rokotekeskustelun aikaan olen ihmeellisen rauhallisesti suhtautunut ainakin näihin kahteen rokotteeseen. Influenssarokotetta en ole ottanut koskaan. Vannoutunutta mielipidettä minulla ei siitä ole mutta en ole sitä nähnyt itselleni tarpeelliseksi. Belgiassahan influenssakausi on jo ohi, kun täällä sen huiua vasta odotetaan saapuvaksi.

Pia Pensaari

Pia Pensaari

Kirjoittaja on naispyöräilijä, joka on voittanut yli 20 SM-mitalia ja omistaa kautta aikojen Suomen 2. nopeimman ajan 3km takaa-ajossa.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *