Voima Sakari

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voima Sakarin kastepäivänä 6.1.2016

Voima voi tarkoittaa monia asioita.

Fysiikassa voima on  suure, joka kuvaa kappaleiden välisen vuorovaikutuksen voimakkuutta. Voima on suomalainen jäänmurtaja.

Voima on myös usean yrityksen ja urheiluseuran nimessä. Sähköyhtiöissä, kuten Savon Voima sekä Oulun Energian tunnuslauseessa: Pohjoista Voimaa.

Voima on myös Kaffa Roasteryn tummasävyinen, mutta samalla ihanan monivivahteinen suodatinkahvi, joka yhdistää tumman suklaan rikkaat makuvivahteet pehmeän samettiseen, täyteläiseen jälkimakuun.

Sitten sinä: meidän Voima. Heti syntymäsi jälkeen näytit olevasi vahva ja jäntevä. Seurattuamme sinua elämäsi ensimmäiset vuorokaudet, tuntui sinua useammin kuvaavaksi sanaksi muodostuvan juuri voima ja voimakkuus. Nimen pitää kuvastaa miestä ja miehen olla nimensä mittainen. Näin lyhyen tuttavuuden jälkeen, emme epäile hetkeäkään, ettetkö olisi nimesi arvoinen. Rakkauden voimaa sinä olet jo perheeseemme tuonut enemmän kuin arvaatkaan. Olet ollut alusta asti voimapoika, josta tuli nyt kasteen myötä oikein virallisesti Voima -poika.

Voima on annettu nimeksi 1900 -luvun alkupuolella alle viidelle ja 2000 -luvulla 32:lle miehelle. Nimesi on siis harvinainen, mutta hyvinkin suomalainen ja suomalaisuutta kuvaava. Toiseksi nimeksi halusimme antaa nimen Sakari, joka on sekä ukkisi toinen nimi, että enosi etunimi. Näin ollen jatkat etunimessä Lyytikäisen sukua ja sukunimelläsi Uusitalojen sukua. Koska Voimalla ei ole kalenterissa omaa nimipäivää, juhlitaan toista nimeä, Sakaria, 14.tammikuuta.

”May the force be with you!”  – Olkoon voima kanssanne!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Avainsanat:

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *