Voimamousse välipalalle

IMG_5347

*Foodin Ambassador yhteistyö*

Voimamousse Välipalalle

3 avokadoa

2dl jäisiä mustikoita

1dl Foodin kookosmannaa

1dl Foodin mantelitahna

Lisää vettä sen mukaan vähitellen, että saat blendattua homman sekaisin ja vielä lusikkaa miellyttävän paksuuden.

Ihanan raikas jäisten mustikoiden ansiosta ja suorastaan suunmyötäinen koostumus.

Välipalana tulee usein syötyä maustamatonta jugurttia, mutta Voima -vauvan tultua ruokapöytään on kehiteltävä kaikille sopivia ruokia. Tämä välipala upposi vauvan lisäksi sekä aktiivisille 9-vuotiaille, imettävälle liikkuvalle äidille että ahkeralle isi-miehelle. Vauvan ruokailu on siis ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä parempia valintoja koko perheen syömisiin. Yksinkertaisesti tehdään siis sellaisia ruokia, mitä vauvakin voi syödä, koska vauvanhan kuuluu syödä vain hyvää tekeviä juttuja. Voima-vauva 6kk sai myös ensimmäiset mantelimaistajaisensa tämän ruuan myötä ja herkkua tuntui olevan.

Pähkinöissä, manteleissa ja niistä tehdyissä tahnoissa kannattaa aina suosia luomua. Foodinin tuotteet ovat sopineet myös miehelleni, joka saa helposti allergisia oireita ei-luomu pähkinöistä, joten turvallisin mielin niitä testaillaan myös Voimalle.

*Foodin Ambassador yhteistyö*

Avainsanat: , ,

Hanna Uusitalo

Hanna Uusitalo, VOIMAHOTON

Hanna on oman elämänsä huippu-urheilija. Perhe-elämää, CrossFittiä, luontoliikuntaa ja valmennusta. Koulutukseltaan Hanna on liikunnanohjaaja (AMK) ja parhaillaan hän opiskelee luonto-ohjaajaksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *