Vuoden 2012 treenitunnit

Eilisen blogikirjoittelun jälkeen kävin vielä iltasella vilkuilemassa treenit.netistä koko viime vuoden treenitilastoja. Pidän treenit.netissä treenipäiväkirjaa, jota myös valmentajani käy lukemassa ja vaikka palvelu onkin ilmainen eikä hienoilla krumeluureilla varustettu, saa sieltä kuitenkin ulos ainakin minulle riittävän tilaston, joka laskee yhteen valitulta ajankohdalta treenimäärät lajeittain sekä kokonaisuudessaan. Siirretään siis niitä uuden vuoden suunnitelmia vielä yhdellä postauksella eteenpäin tulevaisuuteen ja kurkitaan yhä hieman menneeseen.

Kyseinen palvelu antoi minulle eilen silmieni eteen seuraavanlaisen taulukon, jonka jo Facebookin ihmeelliseen maailmaankin kerkesin käydä eilen heti laittamassa näytille. Oikeaa harjoittelua siis kertyi n. 675h (+ taulukossa näkyvät reilut 80h lihashuoltoa) ja tämä määrä on n.120h enemmän kuin vuonna 2011. Erityisesti kasvussa ovat olleet uinnin ja juoksun määrät, sillä uintikilometrin kasvoivat lähes 300km edellisestä vuodesta ja juoksukilometrit n.500km verran.

Tältä siis näyttää sellainen vuosi, kun pysyy hyvin terveenä muutamaa pikkuflunssa lukuunottamatta. Olen kyennyt toteuttamaan valmentajani laatimat harjoitusohjelmat aikamoisen hyvällä prosentilla ja maltilla ja monipuolisuudella ollaan pystytty välttämään kaikenlaiset vammat ja kiputilat.

Minkälaisilta teidän viime vuoden treenisaldonne näyttävät?

Avainsanat: , ,

Terhi Martikainen

Terhi Martikainen

Kirjoittaja on triathlonisti, moninkertainen pyöräilyn SM-mitalisti ja urheilukaupan ammattilainen.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *