Vuosi 2014

Vuosi 2014 lähti käyntiin kotona Pietarsaaressa, missä chillailin joulun ja uuden vuoden. Keräsin uutta energiaa tuleviin treeneihin. Tänä vuonna suurin tavoite on pitkän radan EM-kilpailut Berliinissä elokuussa. Välitavoitteena on SM-kisat Turussa huhtikuun loppupuolella. SM- kisoissa on hyvä paikka antaa näyttöä pitkänradan EM:eitä varten. Kisaohjelma näyttää kevään osalta tällaiselta:
1.-2.2. Vaasa GP
22.-23.3 Jyväskylän GP
29.-30.3 Oulu, Nuorisouinnit
23.-27.4 Turku, SM-kisat
Lisäksi tulee vielä muutamat seuran omat pikkuskabat.

Ensimmäiset kisat olivat jo viimeviikonloppuna täällä Oulussa. Oulun Uinti järjestää joka lauantai omat pikkukisat missä seuran uimarit voi käydä skabaamassa. Lauantaina uin 100m sekauintia. (Kuva). Kisakunto on kyllä aika hukassa. Yksikään käännös ei osunut hyvin ja hapot lihaksissa oli aika mehevät loppusuoralla. Mutta onneksi on pitkän radan kausi edessä, eikä mun tarvi kääntyä kun yhden kerran satasella :D

image2-1024x764

Seuraavaksi tiedossa on maajoukkueen leiri Turussa minne lähden huomenna. Tästä lisää myöhemmin!

Hyvää uutta treenivuotta teille kaikille!

Avainsanat: , , ,

Linda Laihorinne

Linda Laihorinne

Kirjoittaja on 29-vuotias kilpauimari, joka edelleen pistää nuoremmat kilpasiskot koville. Linda on kokenut arvokisakävijä, EM-kisoihin hän on osallistunut yhteensä 6 kertaa. Yhdet MM-kilpailut hän on myös nähnyt kisa-altaan puolelta. SM-kisa-altaasta reppuun on kertynyt lukuisia mestaruuksia sekä iso kasa himmeimpiä mitaleja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *