Bloggaustaukoenkat!

Huh, nyt on kyllä tullut sen mittainen bloggaustauko, että täällä saa puhallella tosissaan hämähäkinseittejä nurkista. Ja meduusoja (ks. kuva).

Mites tässä näin kävi? Noh. Aloitin vahingossa joulukuussa puolen vuoden kokoaikaisen työpätkän, vaikka minulla oli freelancer-hommiakin aika lailla riittämiin. Tein siis joulukuusta toukokuulle kahta työtä, jotka vievät pääsääntöisesti jotakuinkin kaiken liikenevän ajan. Treeneistä ja yöunista en halunnut ihan hirveästi karsia, mutta kaikesta muusta sitten melkein pitikin: en siis puoleen vuoteen juurikaan nähnyt kavereita, lukenut kirjoja, katsonut elokuvia, blogannut, reissannut tai lööbaillut.

Nyt kuitenkin olen yli kesän vain yhdessä työssä kiinni, ja vaikka kirjoja ja digiaineistoja paahdetaankin melkoisen kireillä aikatauluilla, yritän upottaa blogin taas rutiineihini. Toiveikkaasti olen myös sopinut kaikenlaista kesämenoa: uimastadion-treffejä, street workout -treenejä, CrossFit-tuomarikeikkoja (Sawotta!), joten ehkä tämä tästä. Myös Teräsmeduusa-rintamalla on kaikenlaista uutta suunnitteilla, ja olen ehkä vähän bloggausaiheitakin listannut. Huh. Ihan jännittää taas tarttua blogiin.

Ei kommentteja

Avainsanat: , ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Joulukalenterivinkki: Teriksen fitspo-kalenteri

Viime aikoina vuorokaudessa on ollut aivan liian vähän tunteja omiin tarpeisiini, joten blogi on pahan kerran tärviöllä. Sen verran kuitenkin on tässä askarreltu, että päätimme pistää eetteriin (eli Teräsmeduusojen FB-sivulle) Teräsmeduusojen fitspiraatio-aiheisen joulukalenterin. Tuttuun tapaan mennään ehkä vähän kieli poskessa.

teris_luukku1

Tällaista rautaista inspiraatiota paljastui ensimmäisestä luukusta.

Käykääpä seuraamassa!

Blogiin on tulossa juttua mm. Hunkseista (!), painonnostoleiristä ja talviurheilusta. Kunhan nyt selviän tästä hervottomasta työkaaoksesta, jonka alle olen tällä hetkellä hautautunut.

Ei kommentteja

Avainsanat: , ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.

Teräsmeduusat goes Joulujuoksu: tule mukaan!

12231644_917898931597624_1753938020_n

Tällä kertaa ette ehkä näe Teräsmeduusoja akrobatian parissa, vaan jotain paljon suurempaa!

Taas tapahtuu Teräsmeduusa-rintamalla!

Terässian ja Halloween Runin tuomalla armottomalla kisakokemuksella ja intohimolla juoksemiseen (öö, not, ainakaan omalla kohdallani, mutta mitäpä sitä ei hyvän asian vuoksi tekisi) innostuimme osallistumaan Pelastakaan Lapset ry:n ja Runner’s High:n perinteiseen Joulujuoksuun. Ja koska pelkkä juokseminen olisi kovin tylsää, on luvassa jotain paljon suurempaa ja mahtavampaa!

Joulujuoksu juostaan 5.12. Juoksulla kerätään varoja kotimaan hädänalaisille lapsille, ja tänä vuonna Teräsmeduusat ovat myös mukana juoksemassa ja keräämässä lahjoituksia kampanjalle. Ja tällä kertaa haastamme myös kaikki lukijamme, ystävämme, naapurimme, työtoverimme ja hyvänpäiväntuttumme mukaan!

Jutun juoni menee näin: Mitä enemmän teette lahjoituksia kampanjaan, sitä suurempi Teräsmeduusa-spektaakkeli on luvassa!

Eli mitä enemmän saamme kerättyä Teräsmeduusojen kautta rahaa Pelastakaa Lapset ry:lle, sitä näyttävämpi on juoksumme. Ja mehän nämä osaamme, kuten voitte muistaa esimerkiksi Terässian Fitness-showsta tai Halloween Runin Top Gun -teemasta.

Mitä lahjoituksella sitten saa, paitsi itselle hyvää mieltä ja lapsille tuikitärkeää apua?

Lahjoitusten kokonaissumma 0–299 euroa: Pelastakaa lapset -pipot

Jos lahjoituksia tulee alle 300 euroa, sonnustaudumme ylläolevassa kuvassakin näkyviin iloisiin Pelastakaa lapset -pipoihin. Hiostavat kuin perkeleet, mutta melko tylsää ja turvallista, eikö?

Lahjoitusten kokonaissumma 300–599 euroa: Tiernapojat

Hyvää iltaa, hyvää iltaa, itse kullekin säädylle! Seuraavalla portaalla neljän naisen joukkueemme pukeutuu Tiernapojiksi. Kenet nähdään Herodeksen, tuon styränkin roolissa? Kenet maalataan Murjaanien kuninkaaksi? Mitä se Knihti oikein tekikään? Jaksaako Mänkki pyörittää tähteään maaliviivalle saakka?

Lahjoitusten kokonaissumma 600–999 euroa: Seimikuvaelma

Kolmannen portaan ylityttyä Teräsmeduusat vaihtavat bibliavaihteen silmään.

Lahjoitusten kokonaissumma yli 1000 euroa: Seimikuvaelma de luxe

Luvassa spektaakkelien spektaakkeli, josta emme vielä paljasta kaikkea. Asiasanat: aasi, kapalot, majatalo.

Lahjoitustapoja on kaksi:

  1. a)      Osallistu joulujuoksuun 5.12. Töölönlahden ympäristössä. Näet samalla Teräsmeduusat-spektaakkelin livenä! http://www.joulujuoksu.fi/fi/ilmoittaudu/ Kirjoita lisätietoja-kenttään TERÄSMEDUUSAT.
  2. b)      Lahjoita ja juokse http://www.joulujuoksu.fi/fi/juokse-ja-lahjoita/ Kirjoita lisätietoja-kenttään TERÄSMEDUUSAT. Voit lahjoittaa haluamasi summan ja juosta itsellesi sopivana ajankohtana. Juoksu ei tietenkään ole pakollista, mutta suositeltavaa!
12226661_917898918264292_184677898_n

Tässä vaiheessa vielä ainakin osaa meistä hymyilyttää.

Miten lahjoituksesi auttaa: http://www.joulujuoksu.fi/fi/juokse-ja-lahjoita/miten-lahjoituksesi-auttaa/

Keräyslupa 2020/2013/2544

No, eipä siinä sitten muuta kuin kaikki sankoin joukoin mukaan! Itsellänikin on edellisenä iltana pikkujoulut, mutta senhän ei anneta menoa haitata!

 

Ei kommentteja

Avainsanat: , , , , , ,

Miia Kirsi

Miia Kirsi

Miia on reilu kolmikymppinen pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja.