Energisenä kohti uutta vuotta!

Fitlandia hengähti joulun jälkeen hetken ja palaa nyt entistä ehompana ja energisempänä uusien juttujen, artikkeleiden, liikkumisen, terveellisen elämäntavan ja muiden innostavien asioiden pariin! Toivottavasti jokainen sai jouluna rauhoituttua, levättyä, syötyä hyvin ja nautittua läheisten seurasta!

Lepo ja rauhoittuminen kuuluvat olennaisena osana liikunnalliseen elämäntapaan, ja jokainen meistä tarvitsee säännöllisin väliajoin myös pidempiä lepojaksoja ja irroittautumista siitä normaalista päivä- ja viikkorytmistä. Toivon mukaan akut on nyt pikku hiljaa ladattu täyteen siten, että niistä riittää energiaa alkutalveen ja kohta jo edessä häämöttävään kevääseen!

http://juanamolina.tumblr.com/

http://juanamolina.tumblr.com/

Fitlandian tammikuuhun kuuluu paljon inspiraatiota, uusien tavoitteiden miettimistä, uusien asiantuntijoiden juttuja, ”hiljaisen” treenitiedon jakamista ja paljon paljon muuta! Muistathan myös, että sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Fitlandian sisältöön. Jätä meille juttutoiveesi, kysymyksesi treenamisesta tai anna palautetta – kaikki ovat tervetulleita! Voit olla meihin yhteydessä facebookissa tai laittaa viestisi osoitteeseen asiakaspalvelu@fitlandia.fi.

Voit myös olla mukanamme inspiroimassa muita jakamalla oman tarinasi liikkumisesta, elämäntapamuutoksesta tai mistä tahansa sinua liikunnan saralla koskettaneesta aiheesta Fitspiraatio-jutun muodossa. Jos haluat jakaa tarinasi fitlandian sivulla ja inspiroida muita naisia, laita sähköpostia osoitteeseen info@fitlandia.fi ja kerro lyhyesti taustasi ja tarinasi. Menestystarinat voidaan julkaista joko koko nimellä tai pelkällä etunimellä kuvan kanssa tai ilman.

Aktiivisia vuoden 2013 viimeisiä päiviä!

Ps. Huomenna Fitlandiassa listaamme vuoden 2013 suosituimmat jutut! ;)

 

FITLANDIA.fi – naisille jotka juoksevat omia polkujaan

Päivitetty viimeksi 30.12.2013

 

 

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimituksesta vastaavat liikunta- ja terveysalan ammattilaiset. Loimme FITLANDIA.fi-yhteisön, jotta löytäisit yhdestä ja samasta paikasta luotettavan ja inspiroivan tiedon terveellisen ja liikunnallisen elämän edistämiseksi ja paremman fiiliksen saavuttamiseksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *