FITLANDIA

Fitlandia_etusivukuva

Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi FITLANDIA:aan!

Tarjoamme asiantuntijoiden tuottamaa treeni- ja terveystietoa, jota voit luottavaisin mielin soveltaa oman terveytesi ja elämänlaatusi edistämiseen!

Loimme FITLANDIA.fi-yhteisön, jotta löytäisit yhdestä ja samasta paikasta luotettavan ja inspiroivan tiedon terveellisen ja liikunnallisen elämän edistämiseksi ja paremman fiiliksen saavuttamiseksi.

Taustalla liikunta- ja terveysammattilaiset

Fitlandiaan sisällön tuottavat eri liikunta- ja terveysalojen ammattilaiset. Ulkopuolisten asiantuntijoiden tuottaman sisällön lisäksi yhteisöllä on omat erityiset Fitlandia-mentorit, jotka jakavat tietouttaan oman asiantuntemuksensa kautta liikkunnasta, ravinnosta ja terveydestä sekä inspiroivat naisia omalla esimerkillään terveellisempään elämään.

FITLANDIA:n bloggaajat ovat liikuntaan intohimolla suhtautuvia urheilijoita ja kuntoilijoita. Bloggaajat jakavat samat arvot Fitlandian kanssa ja inspiroivat sinua liikkumaan enemmän ja monipuolisemmin sekä elämään terveellisemmin!

Lukiessasi Fitlandian artikkeleita, voit olla varma, että tieto on pätevää ja kyseisen aihealueen ammattilaisen tuottamaa. FITLANDIA.fi kokoaa yhteen paikkaan kaiken sen tiedon, jonka avulla kuka tahansa voi aloittaa terveellisen ja liikunnallisen elämän ja parantaa elämänlaatuaan!

2.Lähtöpaikka

Tavoite ja visiomme

Fitlandian tavoitteena on, että liikunnallisuus ja terveelliset elämäntavat ovat tulevaisuudessa osa jokaisen suomalaisen naisen elämää. FITLANDIAsta löytyy kaikki tieto tämän tavoitteen saavuttamiseksi, mutta tiedon lisäksi muutos vaatii isomman joukon innostusta ja sanoman levittämistä!

Visiossamme suomalaisten ajattelu liikkumisesta ja terveellisestä elämästä on muuttunut niin, että itsestä ei pidetä huolta vain kesäkuntoon pääsemiseksi tai ulkonäön vuoksi, vaan että liikkumisesta ja terveellisestä elämästä tulee ympärivuotinen elämäntapa, joka tuo positiivista energiaa elämään. Uskomme vahvasti, että FITLANDIA-yhteisöstä syntyy sellainen liike ja positiivinen voima, jolla visio voidaan saavuttaa.

10.Auringonlasku

Haluamme kehittyä paremmaksi!

FITLANDIA on uusi, kasvava ja kehittyvä liikkumisen ja terveellisen elämän yhteisö. Haluamme kehittää sivustoamme koko ajan paremmaksi ja siihen tarvitsemme teidän apuanne. Kerro meille mikä toimii ja mikä ei ja mistä haluaisit Fitlandiassa lukea. Voit lähettää kommenttisi sähköpostiosoitteeseen info@fitlandia.fi tai vierailla facebook-sivuillamme. Kehittävä palaute on aina tervetullutta!

Antoisia hetkiä Fitlandiassa – ja ennen kaikkea liikkumisentäyteisen ja terveellisen elämän parissa!