Kirjoittajaksi?

Oletko liikunnan tai terveysalan ammattilainen, huippu-urheilija tai jonkun fitlandiassa esiintyvän aihealueen asiantuntija? Fitlandia-mentoreiden lisäksi Fitlandiaan kirjoittavat artikkeleita eri alojen asiantuntijat. Jos koet, että sinulla on annettavaa liikkumisen ja terveyden saralla isommalle yleisölle ja haluat olla mukana edistämässä suomalaisten naisten hyvinvointia ja terveyttä Fitlandiassa, ole meihin yhteydessä ja tarjoa artikkeliaihetta!

Kirjoittajaksi_fitlandia

FITLANDIA:ssa vierailevina kirjoittajina ovat tähän mennessä toimineet:

Juha ”Lihastohtori” Hulmi – Liikuntafysiologian tutkijatohtori Jyväskylän Yliopistossa, lihastohtori-blogin pitäjä.

Timo Kettunen – Terveystieteiden, liikunnan ja hyvinvoinnin semiguru, Terveysmyrsky-sivun perustaja

Tuomo ”Kahvakuulamies” Kilpeläinen – Kahvakuulailun asiantuntija, Trainer4You-kouluttaja

Tommi Martikainen – Entinen maantiepyöräilyammattilainen.

Terhi Mets – Psykologian lisensiaatti, urheilupsykologi ja entinen huippupesäpalloilija.

Jukka Mäennennä – Tampereelta kotoisin oleva BMX- ja maastopyöräilyn aktiiviharrastaja sekä monipuoliseen harjoitteluun perehtynyt osaaja.

Arto Pesola – Liikuntafysiologi ja Jyväskylän yliopiston tohtorikoulutettava.

Sanna Savolainen – toimintasali Voimalan perustaja ja päävalmentaja.

Laura Takala – kokenut sairaanhoitaja, ravintoneuvoja ja innokas juoksun harrastaja

Mippi Vuorikoski – FM, vuorovaikutusasiantuntija, kouluttaja ja valmentaja.

Artikkelin avulla voit paitsi edistää ison joukon hyvinvointia ja terveystietoutta mutta myös tuoda omaa asiantuntemustasi esille. Jutun yhteyteen tulee aina tietoa myös kirjoittajasta ja siinä yhteydessä on mahdollisuus tuoda esille mahdollisia omia palveluita ja/tai omaa yritystä. Ennen kuin olet meihin yhteydessä katso läpi fitlandian artikkelivaatimukset:

– Artikkeleiden täytyy pohjautua faktatietoon. Kaikki artikkelit eivät voi toki perustua tieteelliseen tutkimukseen, mutta jonkinlainen perusteltava totuuspohja artikkeleilla tulee olla. Menestystarinat, inspiroivat jutut yms. voi tietysti kirjoittaa fiilispohjalta ja se on jopa suotavaa!

Jos olet kiinnostunut kirjoittamaan jutun, laita siitä sähköpostia osoitteeseen: anna.heino@trainer4you.fi. Kerro viestissä lyhyesti omasta taustastasi sekä aihealueesta, josta haluat jakaa asiantuntemustasi fitlandian yleisölle.

– Fitlandia pidättää oikeuden olla julkaisematta artikkeli, jos se ei täytä ensimmäisessä kohdassa mainittuja elementtejä.

– Artikkeleista ei makseta kirjoituspalkkiota, vaan artikkeleiden julkaiseminen perustuu kirjoittajien haluun jakaa asiantuntemustaan naisten terveuden edistämiseksi. Palkkio tulee siitä, että artikkelilla on mahdollista muuttaa ihmisten elämää terveellisemmäksi ja paremmaksi. Tämän yhteisen hyvän edistämisen lisäksi artikkelin yhteydessä voi tuoda esille mahdollisia omia palveluita/omaa yritystä, mutta artikkeli ei voi olla mikään piilomainosartikkeli. Omaa palvelua voi tuoda esille joko kirjoittajaesittelyssä tai jutun lopussa.

Ole rohkeasti meihin yhteydessä artikkeleiden tiimoilta! Kuulemme mielellämme, mitä sinulla on sanottavaa!