Mentorit

FITLANDIA-mentorit ovat Fitlandian selkäranka. Suurin osa Fitlandian sisällöstä koostuu näiden oman alansa asiantuntijoiden tuottamasta sisällöstä. Mentoreiden rautainen kokemus ja laaja osaaminen omalla erityisalallaan takaa sen, että Fitlandian lukijat pääsevät nauttimaan oikeasti pätevästä ja hyödyllisestä tiedosta liikkumisen ja terveellisen elämän saralla.

FITLANDIA-mentorit ovat sitoutuneet toimimaan Fitlandian arvojen ohjaamina kirjoittaessaan artikkeleita sivustolle. Vastuullisuus, Inspirointi ja Positiivisuus ovat mukana jokaisessa mentorien kirjoituksessa samalla tavalla kuin kaikessa muussakin Fitlandian sisällössä.

Jokainen Fitlandian mentori elää ja hengittää liikkumisesta. Fitlandiassa pyrimme siihen, että mahdollisimman moni löytäisi liikkumisen ja terveellisten elämäntapojen ilon ja terveellisyydestä tulisi ympärivuotinen elämäntapa. Mentorit haluavat osaltaan edistää tätä kirjoitettujen artikkeleiden kautta, mutta myös antamalla konkreettisia henkilökohtaisia neuvoja niitä tarvitseville.

Fitlandiassa sinulla on mahdollisuus kysyä suoraan mentorilta, jos jokin asia liikkumisen tai terveellisen elämän suhteen askarruttaa. Tämä tapahtuu painamalla hiirellä jonkun mentorin kuvaa ja menemällä sitä kautta mentorisivulle. Mentori-esittelyn alla on kommenttiboksi, jossa voit kysyä mentorilta haluamasi kysymyksen. Kysy niin mentorit auttavat sinut eteenpäin!