Give it 100 – harjoittele 100 päivää

Giveit100 on hauska ja inspiroiva sivusto, jossa ihmiset voivat aloittaa 100 päivää kestävän haasteen haluamaansa aihealueeseen liittyen. Kun haaste on lyöty lukkoon, otetaan siitä lyhyt videopätkä joka päivä haasteen ajan ja video jaetaan palvelussa. Kirjautumalla palveluun pääsee näkemään, millaisia haasteita muut ovat asettaneet ja miten he ovat edenneet niissä. Haasteita voi selata aihealueen mukaan.

Vaikka itse ei ryhtyisikään suoraan omaan haasteeseen niin sivustolla voi selata muiden jo suorittamia haasteita ja hakea niistä ideoita ja inspiraatiota omaan elämään. Ideana 100 päivän haaste on mitä parhain – sen toteuttamista kannattaa harkita ainakin itsekseen tehtäväksi, jos ei halua jakaa kaikkea videomuodossa potentiaaliselle miljoonayleisölle.:)

FITLANDIA.fi – naisille jotka juoksevat omia polkujaan

Päivitetty viimeksi 27.8.2014

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimituksesta vastaavat liikunta- ja terveysalan ammattilaiset. Loimme FITLANDIA.fi-yhteisön, jotta löytäisit yhdestä ja samasta paikasta luotettavan ja inspiroivan tiedon terveellisen ja liikunnallisen elämän edistämiseksi ja paremman fiiliksen saavuttamiseksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *