Pysähdy nautiskelemaan

Arjen kiireet ja suorittaminen saattavat jäädä joskus päälle viikonlopuksikin ja tehdä rentoutumisesta haasteellista. Pahimmillaan viikonloppuisinkin herätessä tulee stressaantunut olo, kun miettii etukäteen, mitä kaikkea on buukannut viikonlopulle. Tällaisten tilanteiden varalta on hyvä opetella tietoisesti rauhoittumista, nautiskelua ja nautintojen vahvistamista.

Kuva: http://leathernlace.tumblr.com/

Kuva: http://leathernlace.tumblr.com/

 

Kokeile tällaista harjoitusta nautintojen vahvistamiseksi:

Pyri elämään kokonainen päivä mahdollisimman hyvin ”hetkessä”.

Kun aamulla heräät, nauti hetkestä äläkä kiirehdi ylös. Mitä tahansa teetkin, pidä ajatuksesi kiinni hetkessä ja nauti siitä.

Yritä löytää kaikesta tekemisestäsi pelkästään positiivista äläkä päästä ajatustasi harhailemaan tulevaisuuteen tai varsinkaan negatiivisten ajatusten pariin.

Tätä harjoitusta tehdessäsi huomaat, miten ajatuksesi käyttäytyy pitkin päivää. Se myös opettaa sinua kääntämään ajatteluasi positiivisempaan suuntaan, jos sinulla on taipumusta ”turhaan huolehtimiseen”.

 

Carpe diem!

 

FITLANDIA.fi – naisille jotka juoksevat omia polkujaan.

Päivitetty viimeksi 5.2.2016

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimituksesta vastaavat liikunta- ja terveysalan ammattilaiset. Loimme FITLANDIA.fi-yhteisön, jotta löytäisit yhdestä ja samasta paikasta luotettavan ja inspiroivan tiedon terveellisen ja liikunnallisen elämän edistämiseksi ja paremman fiiliksen saavuttamiseksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *