Hyödynnä kesän tuoma lisäenergia!

Kesän mukanaan tuoman lisäpiristyksen tuntee tällä hetkellä varmasti jokainen meistä. Valoisuuden lisääntyminen, luonnon herääminen ja ilman lämpeneminen talven jäljiltä piristää kummasti mieltä ja energiaa tuntuu riittävän aivan eri tavalla!

Kun meillä kerran on tällainen ilmainen piristysruiske olemassa, miksemme ottaisi siitä kaikkea irti ja siirtäisi sitä erilaisten aktiviteettien kautta oman hyvinvointimme edistämiseen? Työmatkapyöräilyn aloittaminen, kävelyn lisääminen arjessa (kokeile hypätä vaikka paria pysäkkiä aiemmin pois kulkuvälineestä ja kävele pidemmästi), kaverin pyytäminen iltakävelylle tai -lenkille kun valoa kerran riittää myöhempäänkin iltaan, uuden harrastuksen aloittaminen, osallistuminen uuteen juoksuryhmään, porrastreenin vetäminen kaverin kanssa….  nämä ovat vain muutamia esimerkkejä, joihin voit ylimääräisen ”kesäenergiasi” purkaa.

http://www.lovethispic.com/image/177195/summer

http://www.lovethispic.com/image/177195/summer

Itse tein toukokuun viimeisenä päivänä listan siitä, mitä kaikkea haluan kesän aikana tehdä. Treenin saralla aikomuksenani on ainakin treenata paljon ulkona erilaisissa telineissä rimpuillen, uida mahdollisimman paljon märkäpuvulla meressä ja järvessä ja ennen kaikkea viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkoilmassa liikkuen.

Haastan sinut tekemään tässä ja nyt samanlaisen listan omista kesäsuunnitelmistasi liikkumisen suhteen – ota palanen paperia ja listaa ainakin kolme asiaa, jotka tulet toteuttamaan kesän tuoman lisäenergian buustaamana.

Kuten vanha vitsi sanoo, Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen, joten kannattaa käydä tuumasta toimeen ja hyödyntää nyt se valon ja lämmön tuoma energia, jota on kuukausia odotettu.:)

Hyvää kesän aloitusta kaikille!

 

Kirjoittaja on Fitlandian perustaja, Liikunta- ja hyvinvointissunnittelija (UniSport) ja intohimoinen liikkuja ja liikuttaja.

Päivitetty viimeksi 01.06.2015

Jussi Pesola

Jussi Pesola, FITLANDIA.fi

Kirjoittaja on Fitlandian perustajajäsen, Urheiluopistojen Personal Trainer, valmentaja ja intohimoinen kilpakuntoilija.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *