Hyvää naistenpäivää ihanat naiset!

Haluan toivottaa kaikille naisille ihanaa naistenpäivää! Olkaa ylpeitä itsestänne, arvostakaa elettyä elämää sellaisena, kuin se on tullut ja ollut. Jos et ole tyytyväinen johonkin elämän osa-alueeseen tällä hetkellä, niin tee siihen muutos. Ota yksi asia kerrallaan, mitä haluat muuttaa. Koko elämää ei voi laittaa uusiksi kerralla!

Moni nainen haluaa tässä vaiheessa kevättä muuttua suuntaan tai toiseen ulkoisesti ennen kesän tuloa. Jos siihen on oikesti tarvetta, niin tee järkevä ja totuudenmukainen suunnitelma liikkumisen ja ravinnon suhteen ja ryhdy toimeen. Mutta muista, että ulkonäkö ei ole tie onneen. Onnenpäivät eivät ala sitten, kun mahdut joihinkin farkkuihin tai vyötärön ympärys on pienempi. Meillä on mahdollisuus onneen tässä ja nyt. Ikuinen muutoksen halu on kuluttavaa ja vie voimavaroja. Välillä on hyvä olla itseen tyytyväinen juuri sellaisena kuin juuri nyt on.

tumblr_n23vqp4Gbp1sfkae1o1_500

Liikkuminen on monin tavoin terveellistä ja tekee hyvää. Liikkuminen pelkän ulkonäön muutoksen vuoksi voi olla raskasta. Jos sinulla on kokemusta tällaisista ajatuksista niin kokeile liikuntalajia, joka on sinulle teknisesti haastavaa. Silloin joudut keskittymään aivan muihin seikkoihin, kuin ulkonäön tuijottamiseen ja muutokset kehossasi tulevat näkyviin vähän kuin kaupantekijäisenä. Silloin itse liikkumisesta saa ison ilon irti!

Hyvän itsetunnon kehittäminen voi vaatia vuosia, mutta se voidaan nujertaa hetkessä. Ihminen peilaa itseään toisista ihmisistä. Ole rohkea, ja vaali elämääsi sellaisia ihmisiä, jotka tekevät sinulle hyvää ja joiden seurassa sinulle tulee hyväksytty olo. Muista arvostaa myös itseäsi ja löydä itsestäsi enemmän hyviä puolia kuin negatiivisa puolia. Hyvä energia kasvattaa aina lisää hyvää energiaa!

NAISET, OLEMME UPEITA!

Lisää Riinan ajatuksia voit lukea hänen blogistaan: http://riinalip86.blogspot.fi/.

Kuvan lähde: tumblr

Riina Kukkonen

Riina Kukkonen, Fysteri

Kirjoittaja on uintimaajoukkueen fysioterapeutti, koulutettu aikuisten ja lasten uimaopettaja sekä uintivalmentaja.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *