Hyviä puhelinsovelluksia liikkujalle!

Puhelimen sovelluskaupasta voi löytää paljon hyödyllisiä sporttisovelluksia kunhan vain jaksaa selata ja kokeilla läpi eri vaihtoehtoja. Säästin sinulta aikaa ja valikoin kymmenien sovellusten joukosta muutaman todella hyvän tähän esittelyyn. Kaikki kolme esittelemääni sovellusta ovat ilmaiseksi ladattavissa!

1. myfitnesspal

myfitnesspal on todella kätevä ruokapäiväkirjasovellus. Voit lisätä päivän aikana syömäsi ruuat joko etsimällä ne valikosta tai vaihtoehtoisesti voit skannata ruuan tiedot ottamalla kuvan viivakoodista. Viivakoodin perusteella sovellus lisää suoraan annoskoossa tiedot päiväkirjaan. Sovellus löytää kokeilumme perusteella suomalaisista ruokakaupoista ostetut ruuat viivakoodien perusteella täsmällisesti.

Sovellus myös laskee antamiesi tietojen ja tavoitteiden perusteella kulutustarpeesi ja näyttää erilaisissa graafeissa, miten paljon mitäkin ruoka-ainetta olet päivän aikana saanut. Ainoa miinuspuoli on suomalaiskäyttäjän näkökulmasta se, että sovelluksen kieli on englanti.

Näyttökuva 2014-4-15 kello 8.51.56

 IMG_3372

2. Daily Ab Workout free

Oma personal trainer vatsalihasten kehittämiseen. Ilmaisessa versiossa voi valita kaksi erilaista treeniä joko 5,8 tai 10 minuutin mittaisena. Pro-version ostamalla sovellukseen saa lisäominaisuuksia. Ilmaisversiossa joutuu katselemaan mainoksia siitä hyvästä, että sovelluksesta ei tarvitse maksaa.

Tehdessäsi vatsalihassarjaa, puhelimen näytöllä virtuaalinen treenikaverisi tekee liikettä samaan aikaan, joten sinun ei tarvitse yksin pusertaa sarjan parissa!

IMG_3375 IMG_3376

3. Popsugar active

Monipuolinen sovellus, josta voi poimia hyviä treenejä ja saada erinomaisia treenivinkkejä. Workout-osiosta voi poimia erikseen voimaharjoittelu-, juoksu-, yoga- tai cardio-treenejä oman mielen mukaan. Sovelluksessa voi myös luoda omia treeniohjelmia omassa näytössään valitsemalla workout-osiosta treenejä.

IMG_3379

IMG_3380

IMG_3381

 

FITLANDIA.fi – naisille jotka juoksevat omia polkujaan

Päivitetty viimeksi 15.04.2014

Jussi Pesola

Jussi Pesola, FITLANDIA.fi

Kirjoittaja on Fitlandian perustajajäsen, Urheiluopistojen Personal Trainer, valmentaja ja intohimoinen kilpakuntoilija.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *