Kana-pekoni -kerrosvoileivät

kana-pekoni -kerrosleivät

Kana-pekoni -kerrosvoileivät kahdelle

6 siivua graham -paahtoleipää

majoneesia

6 siivua kalkkunaleikettä

6 siivua pekonia

4 lehteä jääsalaattia

1-2 tomaattia

suolakurkku viipaleina

4 siivua cheddar -juustoa

Pese salaatti ja pilko tomaatti, cheddar ja suolakurkut. Paista pekoninsiivut asettamalla ne kylmälle pannulle ja laittamalla hellan teho 80% maksimista. Kunnes pekoni tirisee, pienennä lämpö 60%:iin maksimista. Kun pekonit ovat huomattavasti pienempiä, käännä ne hetkeksi. Nosta talouspaperin päälle jäähtymään. Paahda leivät ja levitä niille runsaasti majoneesia ja lado päälle pekoninsiivuja ja tomaattiviipaleita. Nosta toinen leipä päälle ja voitele se molemmin puolin majoneesilla. Lado molemmille leiville 3 siivua kalkkunaa, jääsalaattilehdet, 2 siivua cheddaria ja suolakurkkuviipaleita. Voitele vielä kanneksi tulevat leivät, paina tiiviisti kiinni ja keihästä halutessasi coctail -tikulla.

Alkuperäinen ruokaohje lähteestä.

Päivitetty viimeksi 30.8.2014

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimitus

Fitlandian toimituksesta vastaavat liikunta- ja terveysalan ammattilaiset. Loimme FITLANDIA.fi-yhteisön, jotta löytäisit yhdestä ja samasta paikasta luotettavan ja inspiroivan tiedon terveellisen ja liikunnallisen elämän edistämiseksi ja paremman fiiliksen saavuttamiseksi.

Kommentit (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *