Kristian Popov

Olen yrittäjä, ammattivalmentaja ja EHFA lisensoitu Personal Trainer. Ennen valmennusuraani kilpailin päätoimisesti 10-ottelussa, josta meriitteinä mainittakoon alle 23-vuotiaiden Suomen Mestaruus ja nuorten alle 20-vuotiaiden Pohjoismaiden Mestaruus. Tuolloin vahvistin ammattitaitoani myös valmentamalla sekä urheilijoita että kuntoilijoita. Kilpaurani jälkeen päätin pakata rinkan ja lähteä valloittamaan maailmaa. Asetuin lopulta Australiaan, jossa aloitin Personal Trainerina vuonna 2012. Suomeen palattuani asetin tavoitteekseni saada teidät kaikki liikkumaan ja voimaan hyvin kehossanne.
Yleisurheilukentiltä 8-vuotiaasta pikkupojasta lähtien intohimoni urheiluun on pysynyt sydämessäni muotoutuen kulloisenkin elämäntilanteen mukaan. Kilpauran ja valmennuksen tiimellyksestä, etelänlämmön surffiaaltojen kautta kehonpaino- ja voimaharjoitteluun sekä jälleen valmennuksen pariin. Urheilullinen elämäntapa on  siis vahvasti kulkenut mukana matkallani ja missioni on tartuttaa se myös sinuun!

Valmennusfilosofia ja erikoisosaaminen

Valmennusmetodina käytän harjoitteluelementtien monipuolista yhdistämistä. Olen erikoistunut toiminnallisen kehonpainoharjoittelun lisäksi voimaharjoitteluun, tehokkaisiin intervallitreeneihin sekä juoksutekniikan kehittämiseen.  Nykyisin toimin yksilö- ja ryhmävalmentajana pääkaupunkiseudulla, lisäksi olen Lean In Five Weeks Challenge -hyvinvointihaasteen päävalmentaja ja sisällön tuottaja.

Olitpa vasta-alkaja tai konkari, oli kyseessä kokonaisvaltainen elämäntapamuutos, painonpudotus, kiinteytys tai suorituskyvyn maksimointi – haluan auttaa ja olen oikea valmentaja sinulle. Olen Kristian Popov, entinen kymmenottelija ja EHFA personal trainer, ammattivalmentaja ja hyvinvoinnin moniosaaja. Aloitetaanko yhdessä?

Yhteydenotto: info@kristianpopov.com

 

Kysy bloggaajalta (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Jätä kysymyksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *