Miia Kirsi

Miia on 32-vuotias pääkaupunkilaistunut humanisti ja tavoitteellisesti treenaava CrossFit-harrastaja. Treeni-innostuksen taustalla on joitain vuosia sitten herännyt kiinnostus kartoittaa oman kropan mahdollisuuksia ja rajoja.

Kevättalvella 2013 seikkailu johti CrossFitin pariin aluksi silloisessa asuinkaupungissa Madridissa. Sittemmin kotisaliksi on lyhyen Lappeenrannan visiitin jälkeen vakiintunut CrossFit Herttoniemi. Innostus lajiin syttyi nopeasti eikä ole osoittanut hiipumisen merkkejä. Tavoitteena on ennen kaikkea oppia uusia asioita ja kehittyä CF-harrastajana ja -tuomarina, mutta ehkä myös jonain päivänä itse kilpailla lajissa.

Aiempaa treenitaustaa Miialla on mm. kiipeilystä, lenkkeilystä ja kuntosalilta, joogasta ja ryhmäliikuntatunneiltakin. Lapsuuteen ja nuoruuteen kuuluivat esimerkiksi innokas laskettelu ja monivuotinen sirkusharrastus, mutta myös lukioiän ja varhaisaikuisuuden melko vastahakoinen suhtautuminen ruumiinkulttuuriin.

Nykyään Miiaa kiinnostavat liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvät aiheet laajalla skaalalla: toiminnallinen harjoittelu, levon, ravinnon ja treenin sopiva yhdistely, ihmiskehon mahdollisuudet, liikkeen tuoma mielihyvä ja kilpaurheilun vaatimukset, mutta myös treenimaailman varjoisammat puolet. Sekä hyvä kahvi, painonnostovideoiden katsominen YouTubesta, kotisalin sohvaryhmällä hengailu ja yleinen hyvä boogie.

Näitä, ja muitakin mieleenjuolahtavia aiheita Miia ruotii Mahdollisia sivuvaikutuksia -blogissa. Blogin kommenttilaatikon lisäksi Miian tavoittaa sähköpostiosoitteesta mahdollisiasivuvaikutuksia (ätmerkki) gmail piste com.

 

Kysy bloggaajalta (0)

Kaikkien kommenttien tarkastus on käytössä. Ethän siis lähetä kommenttiasi useampaan kertaan, kiitos.

Jätä kysymyksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *